На склад
Основа за електрическо бюро, Parma black
Основа за електрическо бюро, Parma black
Основа за електрическо бюро, Parma black
Основа за електрическо бюро, Parma black
Основа за електрическо бюро, Parma black
Основа за електрическо бюро, Parma black

Основа за електрическо бюро, Parma black

Код на продукта: Parma WA3 black основа

Електрическа регулируема черна основа за бюро
Управление на височината чрез контролер с диплей
Soft touch бутони
Един електромотор
Запаметяване на 4 позиции за височина
Плотът не е включен в цената

599 лв.
539 лв.

Наличност: В наличност

Размери

Описание

Регулиране на височината (вкл. плота): 700 – 1150 мм
Регулиране на дължината на основата: 1100 – 1600 мм
Минимална широчина на плота: 500мм
Динамичен товар: 60 кг (вкл. плота)
Статичен товар: 80 кг (вкл. плота)
Защита от претоварване
Скорост: 22 мм/сек.
Ниво на шум: 45 dB
100-240V 50/60Hz

Финалната стъпка от завършването на мечтания дом е доставката на мебелите и техния монтаж. Esteta Interiori гарантира за качественото изпълнение на сглобките и монтажа на предлаганите от компанията артикули като предлага услугите доставка и монтаж. Консултантите в нашите шоуруми ще обсъдят с Вас мястото и детайлите около доставката, а часа и датата ще бъдат съобразени с Вашия график и желания. Професионалните ни монтажни екипи ще докарат, качат, сглобят и монтират мебелите на място, без да се ангажирате с нищо, свързано с монтаж.


Ценови условия за доставка и монтаж

Транспорт:

За адреси в рамките на градовете София, Пловдив и Бургас: Безплатна доставка до точката на паркиране на автомобила, с който се извършва доставката за суми над 500лв. За суми по-малки от 500лв., стойността на доставката е фиксирана на 20лв. При изпращане на стока по куриер, разходите за доставката са за сметка на клиента.

За адреси извън градовете с шоуруми на Esteta Interiori се начисляват допълнителни транспортни разходи от 1 лв. на километър, вземайки предвид еднопосочното разстояние от най-близкия шоурум. Разстоянието се измерва чрез Google Maps и се закръгля в полза на клиента.

Доставка:

Внасянето на артикулите се таксува на база 1% от стойността на поръчката. Услугата включва разтоварване, пренасяне до жилищната сграда, внасяне, качване с асансьор*, внасяне в жилището, разопаковане и позициониране на мебелите в помещението.

*При качване на мебели по стълби, поради липса на асансьор се начисляват допълнителни 0,5% от общата стойност на договора за всеки следващ етаж.

Доставката на мивки, тоалетни чиния и шкафове в рамките на гр. София се заплаща 20 лв./брой. Внасяне – 1 % от стойността на договора, качване при липса на асансьор – 0,3 % за всяко ниво.

Доставката на вани в рамките на гр. София се заплаща 50 лв. Внасяне и качване е 30 лв./брой на ниво.

Доставката на стенни и подови покрития/настилки се извършва по индивидуално изготвена оферта според вида и броя на поръчаните артикули. Внасяне и качване на стандартен размер плочки е 1.50лв./м2 на ниво. Внасяне и качване на широкоформатни плочи 120х120см; 120х240см и по-големи е 30 лв./брой на ниво, след направен оглед.

Esteta Interiori разполага със специализирана техника за преодоляване на стълбища с нестандартен товар. Повече информация можете да намерите тук: Система за пренос на товари

Изключение правят малки продукти като аксесоари, декорации и осветителни тела, чиято доставка не изисква специализиран транспорт или монтаж и могат да бъдат доставени от куриерска служба по избор на клиента или предложена от Esteta Interiori. 

Монтаж:

Монтажът на доставените артикули се изчислява като фиксирани 5% от общата стойност на договора, но не може да бъде сума по-малка от 50 лв.

Монтажът на кухните се изчислява като фиксирани 8% или 15% от общата стойност на договора, в зависимост от фирмата производител. За монтаж на кухненски мивки и уреди, закупени от друг доставчик, се начисляват по 50лв. на уред.


Стандартни детайли за уточняване, преди доставка и монтаж:

  • Точен адрес за доставка, включително и етаж
  • Условия за паркиране и престой
  • Наличие на асансьор и неговите размери
  • Размери на врати и коридори, водещи до мястото за монтаж*

*При нестандартни архитектурни разпределения и адреси е възможна и направата на предварителен оглед на адреса за доставка. В случай на оглед на локация извън градовете София, Пловдив и Бургас се начисляват стандартните допълнителни транспортни разходи от 1лв. на километър, вземайки предвид еднопосочното разстояние от най-близкия шоурум.

Гаранция:

Стандартна гаранция на всички артикули, предлагани от Esteta Interiori: 24 месеца

Продукти и конструктивни елементи с удължена гаранция:

Кухни, произведени по поръчка от Esteta Kitchen: 60 месеца

Конструкция от масивна дървесина на диваните от Gala Collezione: 120 месеца


Цветовете на продуктите, показани на esteta.bg могат да се различават от реалните, в зависимост настройките на различните видове екрани.

Всички суми са с включен ДДС

Свързани продукти