Трапезен градински сет Forte Grande

Код на продукта: BGMS.023.150.XL Dining set FORTE GRANDE

Елегантният и практичен комплект градински мебели за хранене FORTE GRANDE е изработен от изключително издръжлив синтетичен ратан. Висококачественият полиратан е устойчив на вредни атмосферни условия. Мебелите не избледняват, характеризират се с висока механична здравина - не се деформират. Трапезният комплект FORTE GRANDE ще бъде идеален за всяко пространство. Перфектен за срещи с приятели и семейни вечери. Вечният и сдържан цвят на плетката подхожда на много аранжировки. Перфектни във всяко отношение!

2,599 лв.

Наличност: Попитайте за наличност и срок на доставка

Размери


Описание

Цвят на сет FORTE GRANDE: сиво, нееднородно
Оплетка: полукръгли и кръгли 5мм полиратан, гладка структура
Сетът се състои от 7 елемента. Екрю възглавници, включени в цената(6 броя). Всички с отципващи се калъфи, изработени от водоустойчив материал (100% полиестер), и които могат да се перат при ниски температури. Калъфките за възглавници са ушити от висококачествен плат с тефлоново покритие, който ги предпазва от влага. Пълнежът за възглавници е изработен от висококачествена пяна за тапицерия (средно твърда - T25), която предотвратява деформация. Плътност на възглавниците: 6 см седалка
Техноратанът е устойчив на вредното въздействие на атмосферните условия и с цел да се наслаждавате на непроменения вид на мебелите още по-дълго, Ви предлагаме да ги съхранявате на закрито или да закупите защитно покривало.

Финалната стъпка от завършването на мечтания дом е доставката на мебелите и техния монтаж. Esteta Interiori гарантира за качественото изпълнение на сглобките и монтажа на предлаганите от компанията артикули като предлага услугите доставка и монтаж. Консултантите в нашите шоуруми ще обсъдят с Вас мястото и детайлите около доставката, а часа и датата ще бъдат съобразени с Вашия график и желания. Професионалните ни монтажни екипи ще докарат, качат, сглобят и монтират мебелите на място, без да се ангажирате с нищо, свързано с монтаж.


Ценови условия за доставка и монтаж

Транспорт:

За адреси в рамките на градовете София, Пловдив и Бургас: Безплатна доставка до точката на паркиране на автомобила, с който се извършва доставката за суми над 500лв. За суми по-малки от 500лв., стойността на доставката е фиксирана на 20лв. При изпращане на стока по куриер, разходите за доставката са за сметка на клиента.

За адреси извън градовете с шоуруми на Esteta Interiori се начисляват допълнителни транспортни разходи от 1 лв. на километър, вземайки предвид еднопосочното разстояние от най-близкия шоурум. Разстоянието се измерва чрез Google Maps и се закръгля в полза на клиента.

Доставка:

Внасянето на артикулите се таксува на база 1% от стойността на поръчката. Услугата включва разтоварване, пренасяне до жилищната сграда, внасяне, качване с асансьор*, внасяне в жилището, разопаковане и позициониране на мебелите в помещението.

*При качване на мебели по стълби, поради липса на асансьор се начисляват допълнителни 0,3% от общата стойност на договора за всеки следващ етаж.

Доставката на мивки, тоалетни чиния и шкафове в рамките на гр. София се заплаща 20 лв./брой. Внасяне – 1 % от стойността на договора, качване при липса на асансьор – 0,3 % за всяко ниво.

Доставката на вани в рамките на гр. София се заплаща 50 лв. Внасяне и качване е 30 лв./брой на ниво.

Доставката на стенни и подови покрития/настилки се извършва по индивидуално изготвена оферта според вида и броя на поръчаните артикули. Внасяне и качване на стандартен размер плочки е 1.50лв./м2 на ниво. Внасяне и качване на широкоформатни плочи 120х120см; 120х240см и по-големи е 30 лв./брой на ниво, след направен оглед.

Esteta Interiori разполага със специализирана техника за преодоляване на стълбища с нестандартен товар. Повече информация можете да намерите тук: Система за пренос на товари

Изключение правят малки продукти като аксесоари, декорации и осветителни тела, чиято доставка не изисква специализиран транспорт или монтаж и могат да бъдат доставени от куриерска служба по избор на клиента или предложена от Esteta Interiori. 

Монтаж:

Монтажът на доставените артикули се изчислява като фиксирани 5% от общата стойност на договора, но не може да бъде сума по-малка от 50 лв.

Монтажът на кухните се изчислява като фиксирани 8% или 15% от общата стойност на договора, в зависимост от фирмата производител. За монтаж на кухненски мивки и уреди, закупени от друг доставчик, се начисляват по 50лв. на уред.


Стандартни детайли за уточняване, преди доставка и монтаж:

  • Точен адрес за доставка, включително и етаж
  • Условия за паркиране и престой
  • Наличие на асансьор и неговите размери
  • Размери на врати и коридори, водещи до мястото за монтаж*

*При нестандартни архитектурни разпределения и адреси е възможна и направата на предварителен оглед на адреса за доставка. В случай на оглед на локация извън градовете София, Пловдив и Бургас се начисляват стандартните допълнителни транспортни разходи от 1лв. на километър, вземайки предвид еднопосочното разстояние от най-близкия шоурум.

Гаранция:

Стандартна гаранция на всички артикули, предлагани от Esteta Interiori: 24 месеца

Продукти и конструктивни елементи с удължена гаранция:

Кухни, произведени по поръчка от Esteta Kitchen: 60 месеца

Конструкция от масивна дървесина на диваните от Gala Collezione: 120 месеца


Цветовете на продуктите, показани на esteta.bg могат да се различават от реалните, в зависимост настройките на различните видове екрани.

Всички суми са с включен ДДС