Вземете с -50%
Трапезен стол Manu, черен
Трапезен стол Manu, черен
Трапезен стол Manu, черен
Трапезен стол Manu, черен
Трапезен стол Manu, черен
Трапезен стол Manu, черен
Трапезен стол Manu, черен
Трапезен стол Manu, черен

Трапезен стол Manu, черен

Код на продукта: Y151-1

Трапезен стол, дамаска от PU в черен цвят, метални прахово боядисани крака в черен цвят.

310 лв.

Наличност: Налично

Безплатна доставка

Безплатна доставка в границите на София, Пловдив и Бургас, извършвана от екипите на Esteta Interiori.

Промоционални условия - трапезни мебели

Пълните правила и условия на промоцията можете да намерите тук: до -50% отстъпка на избрани трапезни мебели

Размери

46 х 50 х 84 см

Описание

Стол за трапезария, дневна или кухня с модерен дизайн и съвременна визия. Столът е изработен от мек пълнеж и плътна тапицерия, гарантиращи качество на материала и трайност на цвета. Трапезният стол без подлакътници предлага комфортна седалка и удобна облегалка в стилна дамаска от изкуствена кожа в черен цвят. Здравината и стабилността на стола са осигурени благодарение на метална конструкция, прахово боядисана в черно. Столът впечатлява с дизайн и стил, което го прави подходящ за различни интериори и пасва идеално както у дома, така и на обществени места като ресторанти и хотели. Тапицираният стол е перфектно допълнение към различни по размер и форма трапезни маси.

Финалната стъпка от завършването на мечтания дом е доставката на мебелите и техния монтаж. Esteta Interiori гарантира за качественото изпълнение на сглобките и монтажа на предлаганите от компанията артикули като предлага услугите доставка и монтаж. Консултантите в нашите шоуруми ще обсъдят с Вас мястото и детайлите около доставката, а часа и датата ще бъдат съобразени с Вашия график и желания. Професионалните ни монтажни екипи ще докарат, качат, сглобят и монтират мебелите на място, без да се ангажирате с нищо, свързано с монтаж.


Ценови условия за доставка и монтаж

Транспорт:

За адреси в рамките на градовете София, Пловдив и Бургас: Безплатна доставка до точката на паркиране на автомобила, с който се извършва доставката за суми над 500лв. За суми по-малки от 500лв., стойността на доставката е фиксирана на 20лв.

За адреси извън градовете с шоуруми на Esteta Interiori се начисляват допълнителни транспортни разходи от 1 лв. на километър, вземайки предвид еднопосочното разстояние от най-близкия шоурум. Разстоянието се измерва чрез Google Maps и се закръгля в полза на клиента.

Доставка:

Внасянето на артикулите се таксува на база 1% от стойността на поръчката. Услугата включва разтоварване, пренасяне до жилищната сграда, внасяне, качване с асансьор*, внасяне в жилището, разопаковане и позициониране на мебелите в помещението.

*При качване на мебели по стълби, поради липса на асансьор се начисляват допълнителни 0,3% от общата стойност на договора за всеки следващ етаж.

Esteta Interiori разполага със специализирана техника за преодоляване на стълбища с нестандартен товар. Повече информация можете да намерите тук: Система за пренос на товари

Изключение правят малки продукти като аксесоари, декорации и осветителни тела, чиято доставка не изисква специализиран транспорт или монтаж и могат да бъдат доставени от куриерска служба по избор на клиента или предложена от Esteta Interiori. 

Монтаж:

Монтажът на доставените артикули се изчислява като фиксирани 5% от общата стойност на договора, но не може да бъде сума по-малка от 50 лв.

Монтажът на кухните се изчислява като фиксирани 8% от общата стойност на договора. За монтаж на кухненски мивки и уреди, закупени от друг доставчик, се начисляват по 50лв. на уред.


Стандартни детайли за уточняване, преди доставка и монтаж:

  • Точен адрес за доставка, включително и етаж
  • Условия за паркиране и престой
  • Наличие на асансьор и неговите размери
  • Размери на врати и коридори, водещи до мястото за монтаж*

*При нестандартни архитектурни разпределения и адреси е възможна и направата на предварителен оглед на адреса за доставка. В случай на оглед на локация извън градовете София, Пловдив и Бургас се начисляват стандартните допълнителни транспортни разходи от 1лв. на километър, вземайки предвид еднопосочното разстояние от най-близкия шоурум.

Гаранция:

Стандартна гаранция на всички артикули, предлагани от Esteta Interiori: 24 месеца

Продукти и конструктивни елементи с удължена гаранция:

Кухни, произведени по поръчка от Esteta Kitchen: 60 месеца

Конструкция от масивна дървесина на диваните от Gala Collezione: 120 месеца


Всички суми са с включен ДДС

Свързани продукти