Озарете вашия дом с дизайн от Италия

Какво виждате когато влезете в една стая? Обекти, цветове, форми? За възприемането на всичко видяно, се нуждаем от светлина. Ето защо тя е един от най-важните фактори, изграждащи интериора на всяко помещение. Светлината е елемент, който ни помага да видим и усетим всяка част в обзавеждането. 

Още от 50-те години осветителните тела служат за както за осветяване на стаята, така и като незаменим елемент от дизайна и интериора. Светлината привлича вниманието на редица дизайнери, които, изграждат източници, превърнали се в главен герой на нашето жизнено пространство. Освен функционален източник, лампите се превръщат във фактор, влияещ на нашия живот, емоции и настроение. 

Със светлинен скок стават мебели, със собствен характер, определящ нашето ежедневие и стил.

Esteta Interiori представя селекция от брандове за италиански осветителни тела, характерни с неповторимо изразяване на стил, дизайн и класа. 


artemide

Artemide e една от най-известните италиански марки за осветление в света. Световен лидер за осветление в жилищния интериор и архитектурата. Artemide има високи постижения в областта на светлинния дизайн и иновациите, като продуктите се характеризират висококачествено производство.

flos

Flos разцъфтява в света на италианския дизайн като бранд, който създава обекти, променящи начина на живот. Известни са с изчистени линии, баланс между изкуство, функция и природа.


foscarini

Foscarini произвежда и развива декоративни лампи, който независимо дали са включени или изключени, съблазняват, изненадват и вдъхновяват. Осветителните тела от Foscarini са замислени като дизайнерски обекти, които трансформират пространствата и предават послание „Ние носим красота, раздвижваме емоции“.vibia

Дизайнът е в центъра на творческия процес на Vibia. С помощта на световно известни дизайнери, брандът развива линия на продукти, която съчетава светлина и дизайн в произведение на изкуството с функция.


slamp

Италианската компания Slamp се посвещава на производство на декоративни лампи, улавяйки най-актуалните тенденции и черпейки енергия от естествения свят, от архитектурата и художествените творби. Превръща тази енергия във внушителни обекти, излъчващи светлина и дизайн.


vistosi

Италиански осветителни тела с дълга история и характерен дизайн. Брандът е известен с работата си със стъкло и светлина. Носители на множество награди и признания за визия и прецизна изработка на стъклени декоративни лампи.


axo light

Axolight е една от най-динамичните компании в света на италианския дизайн и една от водещите компании в сектора за висококачествено вътрешно осветление. Axolight обгръща традицията на занаятчийството и енергията на дизайн тенденциите от цяла Европа. Работи със световно известни дизайнери и експериментира с различни материали.


giopatto i coombes

Дизайнът на Кристиана и Кристофър означава намиране на синтез между емоцията зад концепцията и прагматизма на иновациите. Изучаването на поведението на светлината и на формите, повишава красота ѝ. А технологията и дизайна позволяват нейното съществуване.


wever and ducre

Белгийски производител на дизайнерско осветление. Предлагат високо качество, иновативност и разнообразие на материали. Чрез осветителните си тела изграждат съвременни тенденции, насочени към по-добро качество на живот и пестене на природни ресурси.


tooy

За производителя Tooy лампите са декоративни елементи със силно естетическо чувство - прости, но и много сложни, защото придават допълнителна стойност на всяка атмосфера. Предлагат богата гама от колекции, уникални и със силна идентичност, за да задоволят нуждите на различните пазари. В допълнение към силния декоративен характер на своите продукти и към специфичния и елегантен имидж на марката, важна е добавената стойност, която се дава от типично италианското майсторство на производителя и ценните суровини, използвани за производството.
 

oluce

От 1945 г. , благодарение на изразителната си сила, емблематичните форми на продуктите, изработени от Oluce, формулират визуален разказ, предаден чрез визията на лампите. Силата на осветеността и функционалният потенциал на светлината са способни да превърнат идеи и прозрения в обекти.

gibas


Страстта на италианския бранд Gibas ги води към изследване на различни аспекти на светлината и нейната нематериална природа, превръщайки я в изтънчени форми и използвайки модерни технологии.

Свързани продукти