Електрическо бюро - перфектното Home office решение

   


Домашният офис не е ново явление, но ситуацията наскоро ни принуди да променим начина си на живот и работа. Не е изненада, че голяма част от работещите останаха вкъщи и им се наложи да се пригодят и адаптират към новата работна атмосфера. 

Преимущества


Електрическото бюро, наричано още standing desk,  представлява едно много добро решение, което може да се използва в работна среда или в домашния офис. С моторизираното бюро Вие бихте могли свободно да работите, както седнали, така и изправени. Следователно, то дава възможността да регулирате височината през целия ден, което е от изключителна важност за Вашето здраве и комфорт. Регулируемата височина позволява и използването на високи работни столове, които стандартно не са съвместими с класическите бюра.

Характеристики


Ергономичността е изключително важна, за да поддържате Вашето здраве, комфорт и безопасност на работното място. Електрическото бюро разполага с панел за управление, с който ще можете лесно да контролирате височината и да запаметите най-удобните позиции. Опцията за запазване и персонализиране на работни височини позволява няколко души безпроблемно да използват бюрото, без необходимост от допълнителна настройка. Ние от Esteta Interiori, разполагаме с два типа основи за бюра, които се захранват от един или два електромотора, лесно и безшумно променящи височината си с натискането на бутон.  Моторизираното бюро е здраво и стабилно дори и в най-високото си положение. Освен функционални, регулируемите бюра са естетични предложения за интериора, като можете да намерите широка гама от цветове за плотовете им. 

Здравословни предимства


Побеждава Седящата болест 

Електрическото бюро позволява работата в изправено положение и успешно побеждава Седящата болест, а именно то представлява един от основните начини, по който да намалите заседналият начин на живот. Тази иновативна и модерна домашна офис мебел има шанс да ви направи по-здрави, по-щастливи и драстично да намали стреса. 

По-добра стойка 

За най-добра ергономия на работното място, ръцете Ви трябва да са на 90 градуса. Ел бюрото се регулира, така че да осигури оптималната позиция на тялото за всеки човек. Използвайки тази мебел, Вие няма да имате нужда да се борите с така наречените заоблени рамене или с лошата поза, които в бъдеще могат да се влошат. По-добрата стойка би имала и следните положителни резултати върху здравето: 

  • По-нисък риск от сърдечно-съдови заболявания;
  • Предотвратява болките в гърба и шията; 
  • Забързва метаболизма и повишава загубата на тегло;
  • Изгаря повече калории; 
  • Увеличава щастието и повишава настроението Ви;
  • Цялостно подобрява здравето.

Повишава производителността

Увеличава производителността и фокуса и по този начин ще сте по-концентрирани в задачите си. Предишни изследвания показват, че производителността на хората се повишава значително при редуване на изправена със седнала позиция на тялото. Електрическите бюра предотвратяват натрупването на стрес и умора и са често прилагани в корпоративния свят. Подобрява енергията

Работейки изправени на бюрото ще зареждате Вашите батерии по-бързо, което ще Ви осигури допълнителна енергия да правите любимите си неща след работа и ще подобри живота Ви.

Свързани продукти