На фокус: Колекция мебели Diune

01.11.2022г.


Колекция мебели Diune отговаря на появата на интериорния стил Soft Loft и нашумялата употреба на стенни панели с дървени ламели. Стилът се характеризира с комбиниране на класически и ретро линии с мебели и аксесоари в индустриален стил. Еклектичната комбинация на материали и форми на мебелите позволява добавянето на модерни решения в интериора.


Мебели за целия дом


Модерните мебели от колекция Diune включват решения за повечето помещения в дома. Мебелите дължат дизайнерската си визия на изкусното комплиментиране на фини MDF плоскости в плътен цвят и ламели от ясенова дървесина, повдигнати на изискани метални крака. Комбинацията излъчва лекота и решителност, подчертани от топлината на естествената дървесина. Дървените ламели са част от фронтовете на всички мебели от серията, гарантирайки изграждането на единен стил в дома. Всички шкафове и чекмеджета от колекция Diune са оборудвани с модерни и тихи push механизми, благодарение на които дизайнът не се нарушава от наличието на дръжки.Дизайнерски фронтове


Чела на чекмеджета


Апликирани врати


Стилни, метални крака


Ултра-тънък плот


Заоблени ъгли на шкафовете


Всекидневна


Всекидневната, изградена с мебели от колекция Diune, впечатлява с единен стил и топло излъчване. Ултра тънките плотове на шкафовете, в комбинация с фините черни крака, подчертават дървените ламели, създавайки неподражаема геометрична контрастност. За да се избегне възможността от претрупване на помещението, серията включва само ниски и средно високи мебели. Колекция мебели Diune може да се произведе в няколко цветови комбинации, по избор.


Разгледайте мострена композиция на колекция Diune в шоурума ни в София, на Околовръстен път 1 или тук: към колекцията


Свързани продукти