На фокус: модулна система дивани Belluno

27.06.2023

Диваните, конфигурирани с модулна система Belluno, впечатляват с функционалност и изчистени линии. Безспорно едно от най-харесваните ни предложения, колекцията включва голямо разнообразие от модули, които позволяват комбинирането на множество различни дивани. Като всички останали предложения мека мебел на Gala Collezione, диваните от система Belluno могат да се изработят в над 1000 цвята текстилна или кожена дамаска. Част от функциите, с които диваните мигновено грабват вниманието са:


Релаксиране с подвижна маса


Подлакътник с масивен плот


Дълбоки седалки с накланящи се облегалки


Прикачени подвижни елементи


Възможни функции на диваните


Модулната колекция Belluno е една от най-функционалните ни серии, предлагаща множество възможности за персонализация и адаптиране на дивана към вашия начин на живот. Модерната му визия позволява да се включи повечето съвременни стилове интериори. Интересни функции, които можете да добавите към своя Belluno диван включват: 


Релакс механизъм

Функцията едновременно издърпва седалката напред и накланя облегалката на дивана назад. Механизмът може да се захранва с акумулатор или директно от мрежата.


Подвижна бар маса

Бар модул с подвижен плот от масивна дървесина, който може да се използва както като помощна маса, така и като малко отделение за съхранение към дивана.


Функция сън

Разтягащ се механизъм са спане, който използва прилежащо седящо място, за образуване на общата площ за сън.


Разтегателен механизъм

Самостоятелно разтягащ се механизъм за спане. Механизмът за сън позволява монтаж в класически прав диван.


Подвижни подглавници

Подглавниците на всички седящи места на дивана могат да се регулират лесно и самостоятелно, с няколко фиксирани позиции.


Подвижна табуретка

Табуретка, закачена за ъгъла на дивана, която може да се използва както като лежанка, така и като седящо място без облегалка.


Голяма ракла

Голямо отделение за съхранение, намиращо се под краен модул с лежанка.


Малка ракла

Отделение за съхранение, намиращо се под седящо място без облегалка.


Отделение за съхранение

Подвижна ракла, намираща се в прикачена към дивана табуретка.


Тапициран гръб

Всички дивани от система Belluno се произвеждат с тапициран гръб.


Примерни конфигурации дивани


Голямото разнообразие от модули на система Belluno позволява конфигурирането на диван, който най-точно да отговаря на вашите изисквания и нуждите на помещението. С правилната комбинация от модули, диванът може както да включва мечтания набор от функции, така и перфектно да пасне на излъчването на дома. Примерни конфигурации дивани:


Прав диван

Стандартната конфигурация от две, три или повече седящи места. По желание, диванът може да се изработи без един или дори и двата подлакътника.


Ъглов диван

Класически ъглов диван с лежанка или допълнителни седящи места, след ъгловия модул. Броят места може да се съобрази с наличното пространство.


Ъглов диван с бар

Функционална комбинация от модули, включваща плаваща табуретка с ракла и бар модул с подвижна помощна масичка.


П-образен диван

Голям диван с два ъглови модула и лежанка, предоставящи максимално количество гъвкавост, седящи места и функционалности.Като всички модели на Gala Collezione, диваните изработени от серия Belluno позволяват монтаж както до стена, така и по средата на помещението. Не се притеснявайте да експериментирате с цветове, модули и функции – Belluno може всичко. Семплите му и модерни линии безпроблемно ще се впишат в съвременния дизайн на дома ви, а множеството му функционалности ще превърнат дивана в любимото ви място за отмора. Консултирайте се със специалистите в нашите шоуруми за най-добрия вариант за изпълнение на Вашия диван.

Свързани продукти