На фокус: Модулна система дивани Massimo

05.09.2022г.

Диваните от модулна система Massimo се характеризират с комфорт, компактност и функционалност. Конфигурацията на дивана зависи от нуждите и изискванията на клиента, а външният му вид подлежи на детайлно персонализиране. Като всички предложения мека мебел на Gala Collezione, модулите от система Massimo могат да се произведат в над 1000 цвята дамаска. Специално внимание е отделено на дървените елементи и видимите шевове на дивана, чиито цветове също могат да бъдат избрани, по каталог. Високата степен на персонализация дава почти пълна свобода при поръчката на диван и съчетаването му с помещението.

Възможни функции на диваните


Модулните системи предлагат множество функции, които можете да включите към дивана. По желание, добавете разтегателен механизъм, функция сън, ракла и от каквото още имате нужда към меката мебел. Разбира се, напълно възможно е да се конфигурира диван, състоящ се само от седящи места, без допълнителни екстри. Примерни функции, които можете да включите:


Подвижна бар маса

Удобен бар с отделение за съхранение и подвижен плот, който може да се използва като помощна маса. Бар модулът може да замести подлакътник на дивана или да се монтира между седящите места.


Релакс функция

Удобна релакс функция, която може да се разтяга ръчно или електрически. Към електрическия релакс механизъм може да се добави и вграден акумулатор, с което се елиминира захранващият кабел към дивана.


Класическа ракла

Отделение за съхранение, помещаващо се под седящо място и крайния елемент на дивана. Съдържанието на раклата е достъпно само отпред.


Ракла под лежанка

Голямо отделение за съхранение, намиращо се под цялата лежанка на ъглов диван. До съдържанието на раклата има достъп от три страни.


Функция сън

Разтегателен механизъм за диван, който използва прилежащи ъглов модул и седящо място, за оформяне на необходимата площ за спане.


Издърпващи се седалки

Електрически издърпващи се напред две седалки, които могат да се използват както за спане, така и за удобно гледане на телевизия.


Подвижни подглавници

Всички дивани от модулна система Massimo стандартно се произвеждат с регулируеми подглавници. Всяка облегалка за глава може да се фиксира на няколко позиции, а за връщане в изходно положение е необходимо само да се издърпа докрай и върне обратно.


Тапициран гръб

Всички дивани, сглобени от модулните системи на Gala Collezione, стандартно се произвеждат с гръб, тапициран в избраната вече тапицерия. Това позволява позиционирането им централно в помещенията, без да се притеснявате как да ги прикриете отзад.


Примерни конфигурации дивани


Голямото разнообразие от модули на система Massimo позволява конфигурирането на диван, който максимално точно да отговаря на вашите нужди и изисквания. С правилната комбинация от модули, диванът може както да включва мечтания набор от екстри, така и перфектно да пасне в помещението. Примерни конфигурации дивани:


Двоен диван

Компактен диван, изграден от две седящи места и подлакътници. По желание на клиента, към дивана могат да се добавят до два релакс механизма или обща, издърпваща се седалка. 


Ъглов диван с лежанка

Функционален ъглов диван, състоящ се от лежанка с ракла и две седящи места. Двете места могат да включват функция сън, изтегляща се обща седалка или до два релакс механизма.


Ъглов диван

Голям ъглов диван, с пет седящи места и ъгъл. Възможно е добавянето на до три релакс механизма и функция сън.


П-образен диван

Многофункционален диван с две ракли, разтегателен механизъм и възможност за добавяне на релакс механизъм. 


Ако мястото в помещението го позволява, предлагаме заместването поне на един подлакътник на дивана с бар. Допълнителното отделение за съхранение и подвижна помощна маса добавят изключително удобство към всеки диван. Възможни са конфигурирания и на нестандартни меки мебели, като единично релакс кресло с помощна маса; свободностояща лежанка с един или два подлакътника; единично седящо място с ракла, както и много други комбинации от модули. Консултирайте се със специалистите в нашите шоуруми за най-добрия вариант за изпълнение на Вашия диван.

Свързани продукти