Нови модели детски мебели от Meblik

19.09.2022г.


Полската марка за висококачествени детски мебели, Meblik, разширява портфолиото си с нови серии, както и с няколко универсални модула. Meblik е част от групата на Esteta Interiori и имаме изключителното удоволствие да споделим част от новите им предложения. В последните години, компанията набляга на младежки интериори и модулни решения, които дават по-голяма свобода при аранжиране и изпълване на пространството. Безопасността и функционалността все още са основен фокус при колекциите детски мебели. 


Легло къщичка: Dreamhouse


Мечтата на всяко едно дете – легло с дървена рамка, напомняща силуета на къща. Със симпатичния си и приветлив силует, леглото ще бъде любимото място за игра във всяка детска стая. Декоративната рамка е изработена от масивна букова дървесина, защитена с прозрачен лак, а тапицираните панели са стандартна част от леглото. За да се предотврати евентуално падане, към Dreamhouse може да бъде закупена допълнителна тапицирана преграда. За посрещане на гости в детската стая, към леглото може да бъде поръчано голямо чекмедже, в което да се добави втори матрак. Dreamhouse се предлага във варианти за момичета и момчета: Легло къща с розови тапицирани панели


Легло къща със сиви тапицирани панели

Нови модели двуетажни легла


Двуетажните легла са популярно решение за усвояване на пространството в детската стая. И двете разновидности на моделите нямат нужда да се монтират до стена. Леглата могат да се разположат като самостоятелни мебели, давайки пълна свобода в аранжирането на стаята. Рамките и стъпалата на моделите са изработени от масивна букова дървесина, защитена с прозрачен лак. За да намерят своето място във всяка детска стая, двуетажните легла се предлагат в различни цветови комбинации, както и с огледално разположена стълба.


Двуетажно легло, модел Dual

Долното легло е оградено с високи тапицирани панели. Към леглото може да бъде поръчано допълнително чекмедже, в което да се разположи и трети матрак. 


Легло на втори етаж, модел Turbo

Леглото се намира на горното ниво, под него е разположен просторен работен плот, а зад стълбата се намират библиотека с рафтове и две чекмеджета. 

 Нови детски серии мебели


Сериите детски мебели на Meblik се характеризират с отделеното внимание към детайлите и безопасността на детето. Заоблените ръбове, стандартни за всички детски колекции, повишават безопасността при употреба от малки деца. Детските мебели са изработени с трислоен лак на водна основа с UV защита и висока устойчивост на нараняване и трайни зацапвания. 


Серия детски мебели Safari

Серията ще зарадва децата със симпатичните си и позитивни гравюри на животни от Африка. Safari включва както детска кошара и комод за повивалник, така и ученическо бюро и легло за по-големи деца. 


Серия детски мебели Nordic Grey

Серията внимателно балансира зрели линии със закачливи акценти, в контрастна комбинация от сиви фронтове и бели корпуси. Nordic Grey може да се използва както за детски, така и за младежки интериори. 

 Нова младежка колекция: Young – Frame


Сериите, включени в колекция Frame, са вдъхновени от скандинавския дизайн, но включват и нотка минимализъм. Фронтове на мебелите са боядисани с екологични водоустойчиви бои BECKERS, заздравени чрез излагане на силна UV светлина, увеличаваща тяхната издръжливост на механични наранявания и зацапвания. Вратите са комбинирани с фини кръгли дръжки в дървесна текстура или бял цвят.


Серия Frame White

Изчистена комбинация от бели корпуси и фронтове, даваща пълна свобода в декорирането на стаята.


Серия Frame White Grey

Стилна комбинация от бледо сиви фронтове и бели корпуси, внасяща усещане за зрялост и лукс в стаята.


Серия Frame White Pink

Симпатична комбинация от розови фронтове и бели корпуси, подходяща за обзавеждане и на детски стаи.


Серия Frame Oak White

Зряла комбинация от бели фронтове и корпуси с дървесна текстура, подходящи за обзавеждане в целия дом.


Серия Frame Oak Steel

Нестандартна комбинация от сиви фронтове и корпуси с дървесна текстура, предвидена за момчешки стаи.


Серия Frame Oak Kaszmir

Топла комбинация от сиво-бежови фронтове и корпуси с дървесна текстура, излъчващи усещане за топлина и уют.


Разгледайте каталог с всички детски колекции и предложения:


Пълното портфолио детски мебели на Meblik можете да разгледате тук: meblik.bg