Заповядайте на нашия щанд на „СИХРЕ“ 2020

Изложението ще се проведе от 28.01 до 31.01. 2020 г.

За нас

Тази година от 28 до 31 януари ще се проведе международното изложение за хотелско и ресторантско оборудване СИХРЕ. Esteta Interiori ще дебютира с участие в събитието и ще Ви очаква на щанд C3 в зала 4. 

Фокус на представянето ни сред бизнес средите ще бъдат предложенията на компанията за обзавеждане за заведения, хотели и офиси. Ще можете да видите разнообразие от мебели с подходящи дизайн и цена за ХоРеКа сектора. Ще се докоснете до селектирани осветителни тела, столове, маси и обзавеждане за баня. Това е само част от богатата продуктова гама, която компанията предлага на своите бизнес клиенти. Нашите консултанти ще Ви очакват на място, с готовност да помогнат както с цялостни решения за интериора на бизнеса, така и с конкретни запитвания и детайли в обзавеждане и изпълнение. Esteta Interiori събира в портфолиото си всичко от което се нуждае едно обществено пространство като хотел, ресторант, кафене или офис. 

При нас можете да намерите и услуги за интериорен дизайн и проектиране. Собственото ни дизайнерско студио ще помогне за проектирането и реализирането на всяка интериорна идея. Предлагаме професионално разработени чертежи с разпределение, 3D визуализации, доставка и реализация.

На щанда ни ще получите отношение, вдъхновение и разбиране. Очакват Ви изненади, ползотворни контакти и качествено обслужване. Доверете се на специалистите и не се колебайте да зададете всичките си въпроси.


За събитието

Организатори на международното изложение СИХРЕ са Интер Експо Център и Национална Асоциация ХОРЕКА. Изложението събира български и чуждестранни професионалисти от хорека сектора. Всичко за ресторантско, хотелско, кетъринг и СПА оборудване под един покрив за 4 дни. Събитието предлага актуален поглед над развитието и тенденциите в бизнеса. Ежегодно посетителите на събитието се потапят в разнообразие от предложения, услуги и възможности от производители от цял свят. 

Четири дни, изпълнени с професионални предложения за всички с интерес към сферата на туризма, заведенията за обществено хранене и услугите. Демонстрации, бизнес конференции и интересни събития съпътстват изложбеното пространство през всички дни.