Заповядайте на нашия щанд на Светът на мебелите 2019

Изложението ще се проведе от 26.03 до 30.03 в Inter Expo Center, София

изложение светът на мебелите


Тази година от 26 до 29 март ще се проведе 15-то издание на изложението. Esteta Interiori за поредна година ще бъде част от събитието и ще Ви очаква на щанд А4 в зала 6. Тази година фокус на представянето ни ще бъде разширяването на продуктовата гама на компанията. На щанда ни ще получите вдъхновение, информация и отношение. Направете най-добрия избор за интериорен дизайн на Вашия дом. Доверете се на специалистите и не се колебайте да зададете всичките си въпроси. 

Esteta Interiori на изложение светът на мебелите

Светът на мебелите е ежегодно и специализирано събитие за обзавеждане и интериор. Изложението предоставя и вдъхновяваща платформа за работни срещи и презентации и представлява събитие, на което се представят новите тенденции при всички видове мебели и интериорен текстил. Изключително полезно е генерирането на нови идеи в интериорния дизайн, вътрешната архитектура и обзавеждането, което се осъществява във всеки един момент, по време на събитието. 


Светът на мебелите има за цел да събере под един покрив разнообразни стилове, мебели и услуги.  Всичко за съвременното и класическо обзавеждане, както и дизайнерски и бутикови мебели могат да бъдат видени на едно място и в един ден. Създава се палитра от възможности за потребителите и бизнеса в избора сред водещи български производители и представители на чуждестранни брандове и марки.

Esteta Interiori на изложение светът на мебелите

Esteta Interiori на изложение светът на мебелите

От 2012 г. паралелно с изложението „Светът на мебелите“ се провежда изложение „Техномебел“. Двете изложения заедно предоставят всичко за мебелната индустрия на едно място. Бизнес и краен потребител могат да се докоснат и да научат повече за всеки етап - от машините и оборудването за производство на мебели, през материалите и аксесоарите, до готовия продукт. Посетителите на Интер Експо Център ще могат да се потопят в атмосфера на креативност и дизайн.


Последното издание на двете изложения беше посетено от над 10 500 души от България и 30 други държави. В изложенията участваха 190 фирми от общо 12 държави, които представиха своите продукти и услуги на обща площ от 14 500 кв.м. Тогава Esteta Interiori представи част от предложенията си от продуктова категория мека и масивна мебел.


Регистрирайте се за еднократен безплатен вход на изложението тук: Online Регистрация

След регистрация ще получите своя билет по email, които само трябва да сканирате на входа на изложението. Билетът може да се сканира и от екрана на телефон.


Екипът на Esteta Interiori Ви очаква!

Esteta Interiori на изложение светът на мебелите