Interior Design Studio

Към интериорното студио

Интериорното студио има свой собствен сайт, на който подробно са описани ценовите условия, етапите на работа и допълнителните услуги. Сайтът включва галерия с отминали проекти и дизайнерски блог. Научете повече на Design.Esteta.bg или като натиснете бутона отдолу:

Към Design.Esteta.bg

Esteta Design, интериорното студио на Esteta Interiori


Продуктовото портфолио на Esteta Interiori може да се похвали с широка гама от цялостни решения за интериора. Това включва обзавеждане за всички помещения, аксесоари, килими, подови настилки, тапети и осветление. Компанията гарантира качественото проектиране и ефективно разпределение на пространството в дома и офиса. 

Основната цел на нашия дизайнерски екип е създаването на хармонична комбинация от пространство, светлина и функционалност, комбинирана с усещане за лукс и комфорт. Целта на всеки проект е да отговори на Вашите високи очаквания, както и максимално точно да пресъздаде Вашите виждане и желания. 

Изграждането на цялостен проект за интериор е отговорна дейност, която ние от Esteta Interiori третираме като разговор между нас и клиента. Вашият проект трябва да отговаря на Вашите желания, очаквания и нужди, защото в крайна сметка Вие сте важният в това начинание. 

Етапи от процеса на проектиране:

Етап I: Задание и оглед

1. Първоначална, опознавателна среща с екипа и разясняване параметрите на проекта. Стандартно на тези срещи се набелязват конкретни стилове и се задават ориентири, които нашите дизайнери да вземат предвид по време на следващата стъпка.

2. Снемане на реалните размери на обекта от наш екип и изготвяне на 2D план на помещението. Заснемане и анализ на настоящото състояние на обекта.

3. Съобразяване на първоначално подадените ориентири с възможностите на обекта по време на огледа.

4. Обсъждане на разпределението по помещения/зони с клиента на място, ако е възможно. Установяване на видео връзка от обекта, ако клиента е възпрепятстван и не може да присъства при снемането на размери. 


Етап II: Планиране

5. Изготвяне на първоначален 2D проект с разпределение на помещенията по функции.

6. Уточняване стила на интериора, цветовете и материалите, съобразени с първоначалното задание и разпределението на обекта. 

7. Клиентът може да получи информация за етапа на работата на проектантите във всеки един момент.

interioren-proekt

Етап III: Представяне

8. Представяне и демонстрация на подови настилки, както и решения за изграждане и покритие на стени в интериорното студио.

9. Демонстрация на мостри на обзавеждане в шоурум на фирмата.

10. Достигане до финална визия на обекта и фиксиране на конкретни елементи.


Етап IV: Предложение

11. Изготвяне на 3D проект, включващ одобрените обзавеждане, подови настилки, стени и декорации. 

12. Генериране на фотореалистични изображения и цялостен изглед на помещенията.

13. Представяне на завършената концепция.

14. Коригиране на проекта до 3 пъти и преминаване към финализиране на поръчката.

15. Изготвяне на количествена сметка и цялостна ценова оферта с разбивка на всички включени в предложението елементи и материали.

interioren-dizain-2

Етап V: Реализация

16. Подготовка на техническа документация за всички елементи от проекта.

17. Изготвяне на планове и разгъвки на всички стени по помещения.

18. Предоставяне на всички необходими документи, материали, чертежи и планове за реализацията на проекта от фирма подизпълнител.

19. Проектант от Esteta Interiori може да упражни авторски контрол над ремонтните дейности на обекта.

20. Доставката и монтажа на артикулите, предлагани от Esteta Interiori, се извършва от професионалните монтажни групи на фирмата.


Етап VI: Предаване

21. След завършване довършителните работи и монтиране на избраните мебели на обекта, крайният резултат се съпоставя с първоначално одобрената визия и 3D модела. 

22. Одобрение от клиент и завършване на проект.


interiorno-studio


Контакти на интериорно студио Esteta Interiori:
тел.: +359 882 244 395

Не се колебайте да се свържете с нас за изготвяне на стилово предложение, ценова оферта или първоначална оценка на проект.