Класическа кухня Jolanta Grey

Код на продукта: Jolanta-grey

Esteta Kitchen
Семпли рамки с класическо остъкляване на вратичките, комбинирано с дървен плот и контрастиращи черни дръжки. Горният ред шкафове изглежда по-фин и лек, благодарение на вътрешното си осветление.
Примерни кухненски конфигурации

Кухненски ъгъл Classic

Размери: 200 x 160 см

kuhnenski ugul classic

4181 лв.


Кухненски ъгъл Plus

Размери: 200 х 250 см

kuhnenski ugul plus

5141 лв.


Кухненски ъгъл Esteta

Размери: 150 х 310 х 255 см

kuhnenski ugul esteta

6421 лв.


Предложените цени включват фронтове от MDF профил, термоплотове в цвят по избор, водобранни лайсни, дръжки и конзоли.
В цената не са включени електроуреди, мивка, смесител, доставка и монтаж.
Показаните композиции отговарят на посочените размери, но имат чисто информативен характер. 


Запазете персонален час за консултация в удобно за Вас време, чрез формата тук: 

zapazvane personalen chas za konsultacia

Описание

Кухни с класически дизайн, но криещи в себе си модерни технологии. Моделите могат да се похвалят с изтънчен микс от материали, стилни детайли и семпла комбинация от аксесоари и функционалности. Кухнята е композирана с цел оптимизиране на пространството, докато същевременно вдъхва усещане за хармония в едно от най-важните помещения в къщата.


Екстри

Всяка кухня може да бъде допълнително оборудвана с екстри и функционалности от нашите партньори. Избрани предложения за конкретния модел кухня:Система CONVOY

Системата Convoy оптимално организира пространството за складиране на артикули за нехладилно съхранение.


PLENO система

Системата Plento представлява изваждаща се група от рафтове, която може да се изтегля автоматично, посредством захващане за вратата на шкафа.


Модерен завършек

Комбинацията от хромирани и стъклени елементи придава модерен и елегантен завършек.


Разпределение на съдържанието

Новите и модерни тенденции за разпределение на съдържанието в кухнята са насочени към подобряване комфорта и уюта на всички в дома.


Ъглови шкафове

Изтеглящите се и просторни ъглови шкафове предоставят прекрасно място за складиране едри тенджери и чинии.


CONVOY Lavido механизъм

Convoy Lavido е изтеглящ се механизъм, използващ се в шкафове с плъзгащи се врати.


Повдигащи се фронтове

Повдигането на фронтовете на шкафовете предоставя нови възможности за изграждане и оптимизиране на пространството в кухнята.


Издърпващи се рафтове

Издърпващите се рафтове комбинират оптимално оползотворяване на пространството с ясна видимост на цялото съдържание на шкафа и комфорт.


Системи за настройка CONVOY

Плавният механизъм за настройка на височината на рафтовете при Convoy системите позволява лесно адаптиране на кухнята и към най-взискателните изисквания.
Дизайн
Естетичната страна на кухните е важна част предложенията на Esteta Kitchen. Дизайнерите ежедневно черпят вдъхновение от природата или градската джунгла, за да предоставят красиви и едновременно с това функционални решения. 

Удобство
Главният стремеж в изготвянето на всяка кухня е подобряване комфорта и ефикасността на пространството. Умелото и логично разпределение на използваемата площ на кухнята са в основата на успешния дизайн. 

Гаранция
Кухните, произведени от Esteta Kitchen се предлагат с 5 годишна гаранция. 

Страници с допълнителна информация

Финалната стъпка от завършването на мечтания дом е доставката на мебелите и техния монтаж. Esteta Interiori гарантира за качественото изпълнение на сглобките и монтажа на предлаганите от компанията артикули като предлага услугите доставка и монтаж. Консултантите в нашите шоуруми ще обсъдят с Вас мястото и детайлите около доставката, а часа и датата ще бъдат съобразени с Вашия график и желания. Професионалните ни монтажни екипи ще докарат, качат, сглобят и монтират мебелите на място, без да се ангажирате с нищо, свързано с монтаж.


Ценови условия за доставка и монтаж

Транспорт:

За адреси в рамките на градовете София, Пловдив и Бургас: Безплатна доставка до точката на паркиране на автомобила, с който се извършва доставката за суми над 500лв. За суми по-малки от 500лв., стойността на доставката е фиксирана на 20лв.

За адреси извън градовете с шоуруми на Esteta Interiori се начисляват допълнителни транспортни разходи от 1 лв. на километър, вземайки предвид еднопосочното разстояние от най-близкия шоурум. Разстоянието се измерва чрез Google Maps и се закръгля в полза на клиента.

Доставка:

Внасянето на артикулите се таксува на база 1% от стойността на поръчката. Услугата включва разтоварване, пренасяне до жилищната сграда, внасяне, качване с асансьор*, внасяне в жилището, разопаковане и позициониране на мебелите в помещението.

*При качване на мебели по стълби, поради липса на асансьор се начисляват допълнителни 0,3% от общата стойност на договора за всеки следващ етаж.

Esteta Interiori разполага със специализирана техника за преодоляване на стълбища с нестандартен товар. Повече информация можете да намерите тук: Система за пренос на товари

Изключение правят малки продукти като аксесоари, декорации и осветителни тела, чиято доставка не изисква специализиран транспорт или монтаж и могат да бъдат доставени от куриерска служба по избор на клиента или предложена от Esteta Interiori. 

Монтаж:

Монтажът на доставените артикули се изчислява като фиксирани 5% от общата стойност на договора, но не може да бъде сума по-малка от 50 лв.

Монтажът на кухните се изчислява като фиксирани 8% от общата стойност на договора. За монтаж на кухненски мивки и уреди, закупени от друг доставчик, се начисляват по 50лв. на уред.


Стандартни детайли за уточняване, преди доставка и монтаж:

  • Точен адрес за доставка, включително и етаж
  • Условия за паркиране и престой
  • Наличие на асансьор и неговите размери
  • Размери на врати и коридори, водещи до мястото за монтаж*

*При нестандартни архитектурни разпределения и адреси е възможна и направата на предварителен оглед на адреса за доставка. В случай на оглед на локация извън градовете София, Пловдив и Бургас се начисляват стандартните допълнителни транспортни разходи от 1лв. на километър, вземайки предвид еднопосочното разстояние от най-близкия шоурум.

Гаранция:

Стандартна гаранция на всички артикули, предлагани от Esteta Interiori: 24 месеца

Продукти и конструктивни елементи с удължена гаранция:

Кухни, произведени по поръчка от Esteta Kitchen: 60 месеца

Конструкция от масивна дървесина на диваните от Gala Collezione: 120 месеца


Всички суми са с включен ДДС