Класическа кухня Jolanta II

Код на продукта: Jolanta II

Esteta Kitchen
Уникална комбинация от класически бели елементи и дървени плотове. Дизайнът е подчертан от семплите си резбовани детайли.
Примерни кухненски конфигурации

Кухненски ъгъл Classic

Размери: 200 x 160 см

kuhnenski ugul classic

4320 лв.


Кухненски ъгъл Plus

Размери: 200 х 250 см

kuhnenski ugul plus

5272 лв.


Кухненски ъгъл Esteta

Размери: 150 х 310 х 255 см

kuhnenski ugul esteta

6552 лв.


Предложените цени включват фронтове от MDF профил, термоплотове в цвят по избор, водобранни лайсни, дръжки и конзоли.
В цената не са включени електроуреди, мивка, смесител, доставка и монтаж.
Показаните композиции отговарят на посочените размери, но имат чисто информативен характер. 


Запазете персонален час за консултация в удобно за Вас време, чрез формата тук: 

zapazvane personalen chas za konsultacia

Описание

Кухни с класически дизайн, но криещи в себе си модерни технологии. Моделите могат да се похвалят с изтънчен микс от материали, стилни детайли и семпла комбинация от аксесоари и функционалности. Кухнята е композирана с цел оптимизиране на пространството, докато същевременно вдъхва усещане за хармония в едно от най-важните помещения в къщата.


Екстри

Всяка кухня може да бъде допълнително оборудвана с екстри и функционалности от нашите партньори. Избрани предложения за конкретния модел кухня:Издърпващи се рафтове

Издърпващите се рафтове комбинират оптимално оползотворяване на пространството с ясна видимост на цялото съдържание на шкафа и комфорт.


Системи за настройка CONVOY

Плавният механизъм за настройка на височината на рафтовете при Convoy системите позволява лесно адаптиране на кухнята и към най-взискателните изисквания.


Вътрешни аксесоари

Допълнителни аксесоари за оптимизиране на пространството и разпределение на обособени зони в самите шкафове.


Linero Mosaiq система

Елементи от Linero Mosaiq системата могат да бъдат фиксирани на места, където биха били от най-голяма полза, предоставяйки допълнително място за съхранение.


KITCHEN-TOWER система

Автоматичната Kitchen-tower система самостоятелно извежда рафтовете и тяхното съдържание напред, осигурявайки лесен достъп до тях.


DISPENSA система

Просторната и изтегляща се система за съхранение Dispensa осигурява достъп до цялото съдържание на шкафа с едно движение.


iMove система

Модерната iMove система напълно преобразява класическите горни шкафове, превръщайки ги във функционално и ергономично решение за оптимизиране на пространството. 


EXTENDO рафтове

Изтеглящите се Extendo рафтове са логичната следваща стъпка в модернизирането и оптимизирането на пространството в кухнята. 


Система CONVOY

Системата Convoy оптимално организира пространството за складиране на артикули за нехладилно съхранение.
Дизайн
Естетичната страна на кухните е важна част предложенията на Esteta Kitchen. Дизайнерите ежедневно черпят вдъхновение от природата или градската джунгла, за да предоставят красиви и едновременно с това функционални решения. 

Удобство
Главният стремеж в изготвянето на всяка кухня е подобряване комфорта и ефикасността на пространството. Умелото и логично разпределение на използваемата площ на кухнята са в основата на успешния дизайн. 

Гаранция
Кухните, произведени от Esteta Kitchen се предлагат с 5 годишна гаранция. 

Страници с допълнителна информация

Финалната стъпка от завършването на мечтания дом е доставката на мебелите и техния монтаж. Esteta Interiori гарантира за качественото изпълнение на сглобките и монтажа на предлаганите от компанията артикули като предлага услугите доставка и монтаж. Консултантите в нашите шоуруми ще обсъдят с Вас мястото и детайлите около доставката, а часа и датата ще бъдат съобразени с Вашия график и желания. Професионалните ни монтажни екипи ще докарат, качат, сглобят и монтират мебелите на място, без да се ангажирате с нищо, свързано с монтаж.


Ценови условия за доставка и монтаж

Транспорт:

За адреси в рамките на градовете София, Пловдив и Бургас: Безплатна доставка до точката на паркиране на автомобила, с който се извършва доставката за суми над 500лв. За суми по-малки от 500лв., стойността на доставката е фиксирана на 20лв.

За адреси извън градовете с шоуруми на Esteta Interiori се начисляват допълнителни транспортни разходи от 1 лв. на километър, вземайки предвид еднопосочното разстояние от най-близкия шоурум. Разстоянието е измерва чрез Google Maps и се закръгля в полза на клиента.

Доставка:

Внасянето на артикулите се таксува на база 1% от стойността на поръчката. Услугата включва разтоварване, пренасяне до жилищната сграда, внасяне, качване с асансьор*, внасяне в жилището, разопаковане и позициониране на мебелите в помещението.

*При качване на мебели по стълби, поради липса на асансьор се начисляват допълнителни 0,3% от общата стойност на договора за всеки следващ етаж.

Esteta Interiori разполага със специализирана техника за преодоляване на стълбища с нестандартен товар. Повече информация можете да намерите тук: Система за пренос на товари

Изключение правят малки продукти като аксесоари, декорации и осветителни тела, чиято доставка не изисква специализиран транспорт или монтаж и могат да бъдат доставени от куриерска служба по избор на клиента или предложена от Esteta Interiori. 

Монтаж:

Монтажът на доставените артикули се изчислява като фиксирани 5% от общата стойност на договора, но не може да бъде сума по-малка от 50 лв.

Монтажът на кухните се изчислява като фиксирани 8% от общата стойност на договора. За монтаж на кухненски мивки и уреди, закупени от друг доставчик, се начисляват по 50лв. на уред.


Стандартни детайли за уточняване, преди доставка и монтаж:

  • Точен адрес за доставка, включително и етаж
  • Условия за паркиране и престой
  • Наличие на асансьор и неговите размери
  • Размери на врати и коридори, водещи до мястото за монтаж*

*При нестандартни архитектурни разпределения и адреси е възможна и направата на предварителен оглед на адреса за доставка. В случай на оглед на локация извън градовете София, Пловдив и Бургас се начисляват стандартните допълнителни транспортни разходи от 1лв. на километър, вземайки предвид еднопосочното разстояние от най-близкия шоурум.

Гаранция:

Стандартна гаранция на всички артикули, предлагани от Esteta Interiori: 24 месеца

Продукти и конструктивни елементи с удължена гаранция:

Кухни, произведени по поръчка от Esteta Kitchen: 60 месеца

Конструкция от масивна дървесина на диваните от Gala Collezione: 120 месеца


Всички суми са с включен ДДС