Мебели по индивидуален дизайн
Esteta Interiori предлага широка гама от мебели по индивидуален дизайн и поръчка. Всяка част от обзавеждането, което нуждите и въображението Ви изискват за дома или бизнеса може да бъде проектирана и реализирана от нас. Екип от специалисти изготвят подробно планиране и проектиране на желаните от Вас мебели, придружени с 3D визуализации и технически чертежи и спецификации. Всичко от семпли шкафове, през трапезни маси и електрически офис бюра, до цели гардеробни стаи със смел дизайн може да бъде изпълнено и реализирано, точно така както си го представяте и искате. Възможно е комбинирането на различни материали и текстури за постигане на максимално добра визия и функционалност. Мебелите по поръчка са подходящи за всички стаи в дома или офиса и могат за удовлетворят всяко изискване и желание. Всички поръчкови мебели се характеризират с високо качество на изработката и материалите, трайност на цветовете и покритията и оригинален дизайн. 


Богат избор на цветове и материали от водещи производители

Висококачествени покрития с разнообразни текстури и размери


Независимо дали искате съвременна визия или класически дизайн нашите дизайнери проектанти могат да предложат най-доброто индивидуално решение за Вас. Не се колебайте и нека заедно да създадем Вашия мечтан интериор. 


Първоначални скици за визуализиране на идеята и желанията на клиента

Избор на подходящи материали с различни характеристики, в зависимост от нуждите

С внимание към детайла всички поръчкови мебели се проектират и изработват прецизно от опитни специалисти конструктори.


Тапицирани стени и мебели за домашен интериор

Тапицирани стени за офиси и обществени пространства


Разпределение на гардеробни стаи по желание на клиента. Организация и зониране за големи и малки помещения и изработка на цялостно обзавеждане.
Имате идея или въпроси, не се колебайте да ни потърсите!

Изпрати запитване