Откакто компанията е основана през 1899 г., Miele остава вярна на обещанието си за марката „Immer Besser“. Това означава, че ще направим всичко възможно, за да бъдем винаги по-добри от нашите конкуренти и да бъдем по-добри, отколкото вече сме. Искаме да направим ежедневните задачи по-лесни и по-забавни за нашите клиенти, като постоянно подобряваме нашите продукти. За нашите клиенти това означава спокойствието да знаят, че изборът на Miele е добро решение - и вероятно решение за цял живот!


ФУРНИ ЗА ВГРАЖДАНЕ

Фурните за вграждане Miele са проектирани със страст и прецизност, постигайки най-високо качество, оптимални резултати и елегантен дизайн.

Към всички фурни

Към наръчника за фурни


ПЛОТОВЕ ЗА ВГРАЖДАНЕ

Независимо дали са вградени в кухненски остров или в шкафове, готварските плотове за вграждане са фокусна точка във всяка кухня.

 Към всички плотове за вграждане

 Към наръчника за плотове за вграждане

ХЛАДИЛНИЦИ
Хладилниците Miele са кулминацията от години опит, педантично внимание към детайла и стремеж към постигане на най-високо качество.

АБСОРБАТОРИ
Абсорбаторите Miele са стилният и функционален резултат от съвместната работа на инженерна мисъл и дизайнерски почерк.

МИКРОВЪЛНОВИ ФУРНИ
Перфектно съчетание на повторим дизайн и впечатляващо представяне, микровълновите фурни Miele ще се превърнат в бижуто на всяка кухня.

СЪДОМИЯЛНИ
Със своята максимална гъвкавост и гениални характеристики за по-чисти съдове, съдомиялните Miele за идеалното решение за кухнята.

КАФЕМАШИНИ
Подарете си страхотно начало на деня с перфектните резултати и наситени аромати, поднесени от дизайнерските кафемашини Miele.

ОХЛАДИТЕЛИ ЗА ВИНО
Охладителите Miele поддържат оптимална температура на съхранение, защото тя е от първостепенна важност за вкусовите качества на виното.

 


За MIELE
Компанията е фокусирана в производство на домакински уреди за кухнята, за грижи за дрехите и за поддържане чистотата на подовата настилка, както и машини за търговски дейности, и медицинско оборудване (Miele Profesional). Стратегическата визия е Miele да се превърне в най-предпочитаната марка на всички съответни пазари

ИСТОРИЯ
Компанията се концентрира единствено върху марката Miele и нейното налагане в премиум сегмента. Miele означава дългосрочно мислене и дейност, приемственост в ценностите и целите, добри взаимоотношения с клиенти и доставчици, както и корпоративна и управленска култура.

ИСТОРИЯ
От създаването си през 1899 година Miele е независима семейна компания еднакво отговорна към своите собственици, служители, клиенти, доставчици, околната среда и обществото.


ДИЗАЙНЪТ НА MIELE

Miele предлага на своите клиенти продукти, които са еталон за надеждност, ефективност, лесна експлоатация, енергийна ефективност, дизайн и сервизно обслужване. Това отговаря на мотото на компанията

ФИЛОСОФИЯ

Компанията Miele е независим семеен бизнес от самото си основаване през 1899 г. и е еднакво отдадена на собствениците, служителите, клиентите, доставчиците, околната среда и обществото.

Miele е водещ производител на премиум домакински уреди : за готвене, хладилници, кафемашини, съдомиялни, перални, роботи и прахосмукачки.Тази гама се допълва от съдомиялни, перални и сушилни за професионална употреба както и перални-дезинфектори и стерилизатори за медицинско и лабораторно приложение (Miele Professional). Стратегическата визия е да бъде най-надеждната и желана премиум марка в света.

Miele предлага на клиентите си продукти, които задават стандартите за издръжливост, ефективност, лесно използване, енергийна ефективност, дизайн и сервизно  обслужване. Това съответства и на ръководния принцип Immer besser, който основателите Карл Миле (вляво) и Райнхард Цинкан отпечатват на първите си машини – и който характеризира Miele до ден днешен.

Компанията разработва марката Miele и се стреми към нейното присъствие в луксозния сегмент. Miele държи на дългосрочното обмисляне и планиране, приемствеността в ценностите и целите, добрите взаимоотношения с клиентите и доставчиците, а също така и на ориентираната към служителите корпоративна и лидерска култура.MIELE КАЧЕСТВО
От повече от 120 години перфектните резултати са задължителни за нас: Може да разчитате на Miele. Ние сме единственият производител в нашият бранш, който тества уредите си, като перални машини, сушилни, съдомиялни и фурни при условия за употреба в период от 20 години. Това обяснява защо клиентите на Miele остават верни на техният избор и препоръчват марката Miele.

MIELE ТЕХНОЛОГИЯ
Miele полага нежни грижи за Вашето пране, настилки и прибори за хранене, както и когато комбинирате изискани кулинарни изкушения. Ключът към това е множество от иновативни функциии достъпни само за Miele. Това се потвърждава от многобройните първи места във водещи тестове на продукти, провеждани по целия свят.

MIELE ПРОИЗВОДСТВО
Miele съчетава визия, прецизност и голямо внимание към детайлите. Всеки от нашите продукти е произвиден по най-високия стандарт и подлежи на контрол на качеството. От дръжки, изработени от едно парче метал, до съвпадащи размери на пролуките във всички групи продукти, всеки елемент е част от нашето пътуване до съвършенството. За нас нищо не е по-важно от това, че се наслаждавате на Miele.

MIELE ДИЗАЙН
Miele вярва в изчистените линии и вечната елегантност. Работата с Miele е едновременно лесна и забавна. Никъде другаде няма да намерите такава гама от внимателно координирани дизайнерски линии и цветови варианти, които да отговарят на най-разнообразните кухненси дизайни. Какъвто и да е стилът на Вашата кухня : Miele е перфектното съответствие.

MIELE СЕРВИЗ
Ако имате нужда от персонализиран инстуктаж за използване на уреди или професионална диагностика на вашите уреди, Miele с удоволствие ще посети дома ви. Ние винаги ще бъдем до вас.

МАРКАТА MIELE
В много страни Miele e най-желаната марка в своя бранш. На родния си немски пазар Miele дори беше избрана за "най-добрата марка досега". Притежанието на продукти от подобна марка, разкрива много за нейните потребители : клиентите на Miele имат високи очаквания за производителността и екологичността на техните уреди. Хората, които купуват Miele, са наясно с качеството и имат стил.

УПРАВЛЕНИЕ

От основаването си през 1899 година Miele & Cie. KG е притежавана от семействата Миле и Цинкан. Всички от 70-те съдружници на компанията са преки наследници или на Карл Миле, или на Райнхард Цинкан, основатели на компанията.

До настоящия момент и двете семейства имат представители в реалното ръководство на компанията.

Всички управляващи директори са равни дялодържатели в Miele & Cie. KG. Отляво:д-р Щефан Брайт (младши изпълнителен директор технологии), д-р Едуард Зайлер (управляващ директор технологии), д-р Маркус Миле (управляващ директор и съсобственик), Олаф Барч (управляващ директор финанси и централна администрация), д-р Райнхард Цинкан (управляващ директор и съсобственик) и д-р Аксел Книйл (управляващ директор маркетинг и продажби).  


УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ

За Miele устойчивото развитие е част от ценностите и традициите на компанията и е незаменима основа за дългосрочния корпоративен успех. Miele е член на организацията за устойчивост на ООН "Глобален договор" и участваща страна в "Хартата за многообразието". Miele публикува отчет за устойчивото развитие на всеки две години.