Модерна кухня Oktawia Americana

Код на продукта: Oktawia

Esteta Kitchen
Комбинация от орех и бял мат. Модерните фронтове на колекция Oktawia са комбинирани с елементи от класическата Jolanta серия, придавайки уникален и стилен вид на кухнята.
Примерни кухненски конфигурации

Кухненски ъгъл Classic

Размери: 200 x 160 см

kuhnenski ugul classic

4006 лв.


Кухненски ъгъл Plus

Размери: 200 х 250 см

kuhnenski ugul plus

4966 лв.


Кухненски ъгъл Esteta

Размери: 150 х 310 х 255 см

kuhnenski ugul esteta

6246 лв.


Предложените цени включват фронтове от MDF фурнир + MDF гланц, термоплотове в цвят по избор, водобранни лайсни, дръжки и конзоли.
В цената не са включени електроуреди, мивка, смесител, доставка и монтаж.
Показаните композиции отговарят на посочените размери, но имат чисто информативен характер. 


Запазете персонален час за консултация в удобно за Вас време, чрез формата тук: 

zapazvane personalen chas za konsultacia

Описание

Нестандартни решения, характеризиращи се с изключителна прецизност, композиция и форма. Модерните кухненски модули и смелите комбинации от материали придават изцяло нови усещане и вид на кухнята, оставяйки на заден план стандартните притеснения за оптимизация и подредба на пространството.


Екстри

Всяка кухня може да бъде допълнително оборудвана с екстри и функционалности от нашите партньори. Избрани предложения за конкретния модел кухня:
Системи за оптимизация в шкафовете

Системите за аранжиране и оптимизиране на пространството в шкафовете гарантира удобен достъп до най-необходимите неща.


Повдигащи се фронтове

Повдигането на фронтовете на шкафовете предоставя нови възможности за изграждане и оптимизиране на пространството в кухнята.


Linero Mosaiq система

Елементи от Linero Mosaiq системата могат да бъдат фиксирани на места, където биха били от най-голяма полза, предоставяйки допълнително място за съхранение.


Елементи в антрацитен цвят

Рафтовите системи в антрацитен цвят перфектно пасват на кухните с дървесни мотиви или в монохромни цветове. 


EXTENDO рафтове

Изтеглящите се Extendo рафтове са логичната следваща стъпка в модернизирането и оптимизирането на пространството в кухнята. 


MAGIC-CORNER STANDARD

Функция Magic-corner Standard предоставя възможност за изваждане на цялото съдържание на ъгловия шкаф навън.


Разпределение на съдържанието

Новите и модерни тенденции за разпределение на съдържанието в кухнята са насочени към подобряване комфорта и уюта на всички в дома.


Изваждащи се рафтове

Системи, извеждащи съдържанието на шкафовете навън, за по-лесен достъп и удобство.


Издърпващи се рафтове

Издърпващите се рафтове  комбинират оптимално оползотворяване на пространството с ясна видимост на цялото съдържание на шкафа и комфорт.

Дизайн
Естетичната страна на кухните е важна част предложенията на Esteta Kitchen. Дизайнерите ежедневно черпят вдъхновение от природата или градската джунгла, за да предоставят красиви и едновременно с това функционални решения. 

Удобство
Главният стремеж в изготвянето на всяка кухня е подобряване комфорта и ефикасността на пространството. Умелото и логично разпределение на използваемата площ на кухнята са в основата на успешния дизайн. 

Гаранция
Кухните, произведени от Esteta Kitchen се предлагат с 5 годишна гаранция. 


Страници с допълнителна информация

Финалната стъпка от завършването на мечтания дом е доставката на мебелите и техния монтаж. Esteta Interiori гарантира за качественото изпълнение на сглобките и монтажа на предлаганите от компанията артикули като предлага услугите доставка и монтаж. Консултантите в нашите шоуруми ще обсъдят с Вас мястото и детайлите около доставката, а часа и датата ще бъдат съобразени с Вашия график и желания. Професионалните ни монтажни екипи ще докарат, качат, сглобят и монтират мебелите на място, без да се ангажирате с нищо, свързано с монтаж.


Ценови условия за доставка и монтаж

Транспорт:

За адреси в рамките на градовете София, Пловдив и Бургас: Безплатна доставка до точката на паркиране на автомобила, с който се извършва доставката за суми над 500лв. За суми по-малки от 500лв., стойността на доставката е фиксирана на 20лв.

За адреси извън градовете с шоуруми на Esteta Interiori се начисляват допълнителни транспортни разходи от 1 лв. на километър, вземайки предвид еднопосочното разстояние от най-близкия шоурум. Разстоянието се измерва чрез Google Maps и се закръгля в полза на клиента.

Доставка:

Внасянето на артикулите се таксува на база 1% от стойността на поръчката. Услугата включва разтоварване, пренасяне до жилищната сграда, внасяне, качване с асансьор*, внасяне в жилището, разопаковане и позициониране на мебелите в помещението.

*При качване на мебели по стълби, поради липса на асансьор се начисляват допълнителни 0,3% от общата стойност на договора за всеки следващ етаж.

Esteta Interiori разполага със специализирана техника за преодоляване на стълбища с нестандартен товар. Повече информация можете да намерите тук: Система за пренос на товари

Изключение правят малки продукти като аксесоари, декорации и осветителни тела, чиято доставка не изисква специализиран транспорт или монтаж и могат да бъдат доставени от куриерска служба по избор на клиента или предложена от Esteta Interiori. 

Монтаж:

Монтажът на доставените артикули се изчислява като фиксирани 5% от общата стойност на договора, но не може да бъде сума по-малка от 50 лв.

Монтажът на кухните се изчислява като фиксирани 8% от общата стойност на договора. За монтаж на кухненски мивки и уреди, закупени от друг доставчик, се начисляват по 50лв. на уред.


Стандартни детайли за уточняване, преди доставка и монтаж:

  • Точен адрес за доставка, включително и етаж
  • Условия за паркиране и престой
  • Наличие на асансьор и неговите размери
  • Размери на врати и коридори, водещи до мястото за монтаж*

*При нестандартни архитектурни разпределения и адреси е възможна и направата на предварителен оглед на адреса за доставка. В случай на оглед на локация извън градовете София, Пловдив и Бургас се начисляват стандартните допълнителни транспортни разходи от 1лв. на километър, вземайки предвид еднопосочното разстояние от най-близкия шоурум.

Гаранция:

Стандартна гаранция на всички артикули, предлагани от Esteta Interiori: 24 месеца

Продукти и конструктивни елементи с удължена гаранция:

Кухни, произведени по поръчка от Esteta Kitchen: 60 месеца

Конструкция от масивна дървесина на диваните от Gala Collezione: 120 месеца


Всички суми са с включен ДДС