По поръчка
Модулна система Calpe
Модулна система Calpe
Модулна система Calpe
Модулна система Calpe
Модулна система Calpe
Модулна система Calpe
Модулна система Calpe
Модулна система Calpe
Модулна система Calpe

Модулна система Calpe

Код на продукта: GC-50-13

Gala Collezione

Модулна система Calpe излъчва класа и елегантност. Различни по размери и функции модули, изграждат разнообразни композиции, отговарящи на Вашите нужди и предпочитания. 

Създайте уютен кът за комфорт и почивка на цялото семейство.

Възможни функции
 • Модулна система
  Модулна система Продуктът е част от модулна система, която може да бъде изпълнена изцяло по Ваш проект или изисквания.
 • Отделение за съхранение
  Отделение за съхранение Възможност за добавяне на ракла за завивки и възглавници.
 • Функция сън
  Функция сън Диванът се разтяга и се превръща в легло. Разтегателният механизъм варира в зависимост от модела.
 • Бар за напитки
  Бар за напитки Възможност за добавяне на допълнително бар отделение с отваряща се част.
 • Подвижни елементи
  Подвижни елементи Регулиращи се облегалки и/или подлакътници, гарантиращи максимален комфорт.
 • Електрически релакс механизъм
  Електрически релакс механизъм Релакс механизмът изисква да бъде включен в мрежата, за да работи.
 • Изискуемо отстояние отзад – 5см
  Изискуемо отстояние отзад – 5см Функцията Релакс механизъм изисква минимум 5см отстояние от стена или други обекти, за да може да функционира невъзпрепятствано.
 • Вграден акумулатор
  Вграден акумулатор Меката мебел може да включва собствен акумулатор, елиминирайки нуждата от постоянен достъп до електрическата мрежа.
 • Дървени крака
  Дървени крака Възможност за избор на цвят и вид дърво. Комбинирайте краката на меката си мебел с останалите мебели в помещението.
 • Зиг-заг пружини
  Зиг-заг пружини Зиг-зак технологията на пружините гарантира тяхната дългогодишна издръжливост и надеждност.
 • Избор на конец
  Избор на конец Възможност за избор на конец в тон или в контрастиращ цвят от картел. Комбинирайте цвета на шевовете с декорациите върху или около меката мебел.
 • Избор на тапицерия
  Избор на тапицерия Широк избор на кожи и дамаски. Заповядайте в нашите шоуруми за презентация както на висококачествените видове тапицерия, така и на патентованата AquaClean дамаска.
 • Високо-еластична пяна
  Високо-еластична пяна
Размери

Височина с прибрани подглавници: 82 см
Височина с разгънати подглавници: 103 см
Височина на седалката: 47 см
Дълбочина на седалката: 61 см
Крайни размери, зависещи от броя и типа на избраните модули в конфигурацията. Консултирайте се със специалистите от нашите шоуруми за Вашия модулен диван. 

Описание

Calpe е система в минималистичен стил, която се вписва добре както в модерни салони, така и във всекидневни, решени в класически стил. Елегантният му дизайн, декоративната масичка от масив, увеличената дълбочина на седалките, удобният бар с подвижен капак, контейнерът за съхранение и комфортната функция „сън“ са само част от отличителните функции на Calpe. Кафявият Calpe във Vintage кожа ще внесе елегантност във всяко помещение (диванът се предлага в разнообразни кожи и дамаски по Ваш избор), а подвижните подглавници и функцията за релакс PLUS ще осигурят вашия заслужен отдих.

Модули

Елементи, изграждащи модулната система:Ценообразуване

Финалната цена се определя на база избрани характеристики като: тип и клас тапицерия, размери, включени функционалности и екстри.

Страници с допълнителна информация

Финалната стъпка от завършването на мечтания дом е доставката на мебелите и техния монтаж. Esteta Interiori гарантира за качественото изпълнение на сглобките и монтажа на предлаганите от компанията артикули като предлага услугите доставка и монтаж. Консултантите в нашите шоуруми ще обсъдят с Вас мястото и детайлите около доставката, а часа и датата ще бъдат съобразени с Вашия график и желания. Професионалните ни монтажни екипи ще докарат, качат, сглобят и монтират мебелите на място, без да се ангажирате с нищо, свързано с монтаж.


Ценови условия за доставка и монтаж

Транспорт:

За адреси в рамките на градовете София, Пловдив и Бургас: Безплатна доставка до точката на паркиране на автомобила, с който се извършва доставката за суми над 500лв. За суми по-малки от 500лв., стойността на доставката е фиксирана на 20лв.

За адреси извън градовете с шоуруми на Esteta Interiori се начисляват допълнителни транспортни разходи от 1 лв. на километър, вземайки предвид еднопосочното разстояние от най-близкия шоурум. Разстоянието се измерва чрез Google Maps и се закръгля в полза на клиента.

Доставка:

Внасянето на артикулите се таксува на база 1% от стойността на поръчката. Услугата включва разтоварване, пренасяне до жилищната сграда, внасяне, качване с асансьор*, внасяне в жилището, разопаковане и позициониране на мебелите в помещението.

*При качване на мебели по стълби, поради липса на асансьор се начисляват допълнителни 0,3% от общата стойност на договора за всеки следващ етаж.

Esteta Interiori разполага със специализирана техника за преодоляване на стълбища с нестандартен товар. Повече информация можете да намерите тук: Система за пренос на товари

Изключение правят малки продукти като аксесоари, декорации и осветителни тела, чиято доставка не изисква специализиран транспорт или монтаж и могат да бъдат доставени от куриерска служба по избор на клиента или предложена от Esteta Interiori. 

Монтаж:

Монтажът на доставените артикули се изчислява като фиксирани 5% от общата стойност на договора, но не може да бъде сума по-малка от 50 лв.

Монтажът на кухните се изчислява като фиксирани 8% от общата стойност на договора. За монтаж на кухненски мивки и уреди, закупени от друг доставчик, се начисляват по 50лв. на уред.


Стандартни детайли за уточняване, преди доставка и монтаж:

 • Точен адрес за доставка, включително и етаж
 • Условия за паркиране и престой
 • Наличие на асансьор и неговите размери
 • Размери на врати и коридори, водещи до мястото за монтаж*

*При нестандартни архитектурни разпределения и адреси е възможна и направата на предварителен оглед на адреса за доставка. В случай на оглед на локация извън градовете София, Пловдив и Бургас се начисляват стандартните допълнителни транспортни разходи от 1лв. на километър, вземайки предвид еднопосочното разстояние от най-близкия шоурум.

Гаранция:

Стандартна гаранция на всички артикули, предлагани от Esteta Interiori: 24 месеца

Продукти и конструктивни елементи с удължена гаранция:

Кухни, произведени по поръчка от Esteta Kitchen: 60 месеца

Конструкция от масивна дървесина на диваните от Gala Collezione: 120 месеца


Всички суми са с включен ДДС

Свързани продукти