Добре дошли в новия дом на Gala Collezione! От септември 2018 фирмата е част от групата на Esteta Interiori.

3D модели на продуктите от Gala Collezione можете да свалите тук: 3D модели Gala Collezione

Продуктите на Gala Collezione можете да разгледате тук:


Прави дивани

ъгловите дивани

Ъглови дивани


Модулни системи


Фотьойли

Каталог

Вие избирате как да изглежда диванът

Gala Collezione е полска фабрика, която през 2001-та година започва да произвежда мебели за почивка и релакс в местността Лиши Огон в близост до град Бидгошч – регион известен със своите традиции в мебелния бранш. В момента в компанията работят на 1000 служители, разпределени четири завода, като два от тях се намират в региона на градовете Тухола и Гниевково, в куявско-поморската област. С течение на времето Gala Collezione се превръща в един от най-големите производители на тапицирани мебели в Полша. Диваните, произведени от компанията вече са част от над 300 000 домове.

Компанията специализира в производство на мебелни комплекти, тапицирани с висококачествена кожа, внасяна от най-добрите производители на кожи в Италия и Бразилия. Имайки предвид различните желания на клиентите, компанията е разработила голямо разнообразие от модели и функционалности, за да може да отговори и на най-взискателното изискване.


Амбицията на Gala Collezione е да създава красиви, функционални и разнообразни мебели. В процеса на производство, само рязането и шиенето се правят на машина, а всички останали дейности се извършват ръчно. Основен стремеж е максимално гъвкавото отговаряне на предпочитанията на клиентите, като се предлага богат избор както на цветове, така и на дамаски. 


Основна цел на компанията е произведените от нея мебели да допринасят за персонализирането и индивидуалния характер на дома, както и да внасят уют в централно място на срещите на неговите обитатели и гости. Домовете са различни, каквито са и техните собственици, но едно остава същото – всички се връщаме в тях, за да си починем. Амбицията на Gala Collezione да създава красиви, функционални и разнообразни мебели.


Forest Stewardship Council® сертификат

Gala Collezione е сертифицирана от FSC®, за произхода на дървения материал в производството на мебелите си. Цялата дървесина, използвана в процеса на работа е добита от гори, стопанисвани от организацията Forest Stewardship Council®. Така се гарантира на клиентите на компанията, че масивната дървесина, използвана в производството на рамките и видимите дървени елементи на диваните е произведена от напълно възобновими и международно контролирани ресурси. 


Компанията е сертифицирана от FSC®


Gala Collezione е носител на многобройни награди в Европа

Gala Collezione е марка, която съчетава елегантната и оригинална визия с най-високо качество на изработка. По време на проектирането на диваните, дизайнерите се стремят да отговорят преди всичко на индивидуалните изисквания и нужди на клиентите. Мебелите многократно са печелили награди в престижните полски конкурси "Диамант в мебелния бранш" или "Продукт на годината".