3D модели на мебелите от Meblik можете да свалите от тук: 3D модели Meblik

Безопасните мебели за деца и младежи

Детските мебели на Meblik се предлагат в над 50 уникални серии с широка гама от съвместими елементи и съпътстващи аксесоари. Част от предимствата на продуктите са изключителните им мерки за безопасност, включващи заоблени ръбове, подпори под рафтовете, скрити водачи на панти и чекмеджета, механизми, марка BLUM, употреба на безвредни лепила и материали, както и прикрепяне към стената. Логично, шарените и закачливи серии за подрастващи прерастват в изчистени и стилни колекции за тийнейджъри. Някои серии включват дървесен мотив, а други напълно изчистени бели мебели, оставящи повече място за персонализиране.
Релефни 3D гравюри на фронтовете на мебелите, комби нирани с бои на водна основа и тройно покритие с UV лак.


Отговарящи на всички изисквания на ЕС за безопасност плюс допълнително издаден немски TÜV сертификат.


Механизми за „растеж“ на детето при столовете, масите и бюрата, гарантиращи дългогодишна употреба.


Възможност за подмяна на фронтовете и вратичките на шкафовете със серия, по-подходяща за вече порасналото дете.


Лицензирани от Disney™ серии, гравирани с картини и герои от Cars, Minnie Mouse, Frozen и Star Wars.


Безплатно изготвяне на 3D проект за стая с обзавеждане от Meblik колекция по избор на клиента.TÜV Rheinland сертификат за безопасност

Стаята на едно подрастващо дете трябва да бъде 100% безопасна! Всички елементи, изграждащи нашите модели мебели са тествани за безопасност по най-строгите стандарти за продукти предназначени деца, изисквани от Европейския Съюз. В допълнение на задължителните изисквания, нашите мебели са заслужили и няколко допълнителни сертификати за безопасност и качество. Това е постижимо само защото успяваме да гарантираме повтаряемостта на производствения процес за всеки сертифициран елемент, както и стабилността на производството. Процесът за изработка на отделните елементи е стандартизиран и многократно проверяван както от съответните органи, така и от вътрешно-фирмен контрол по качеството.