Тапицирани легла: Подматрачни рамки

Тапицирани легла: Подматрачни рамки

Класически подматрачни рамки 

Подматрачните рамки са от изключителна важност, защото позволяват на матрака да диша. Важен елемент при избора на правилната рамка е броят ламели и по какъв начин те са закачени за нея. Класическите подматрачни рамки са изработени с ламели от букова, листова дървесина и допълнителен колан, разпределящ натоварването. Благодарение на това, леглата ни предлагат оптимална упора на цялото тяло.


Регулируеми подматрачни рамки

Регулируемите подматрачни рамки са интересно предложение, което предоставя нови възможности за настройка на ъгъла на матрака. Повдигайки елемента, подпиращ  краката или главата, Вие избирате под какъв ъгъл да застане леглото. Предлагаме модели с дистанционно управление, което значително улеснява настройката на позата за сън, в сравнение с моделите с механична настройка.

Подматрачна рамка Duoflex NV

Подматрачна рамка Duoflex NV

Рамката е изработена от 28 букови ламели от листова дървесина, фиксирани за рамката с гъвкави гумени държачи. Рамката са подсилена с колан за по-добро разпределение на тежестта. Механизъм за регулиране на твърдостта по средата на рамката.

Подматрачна рамка Trioflex NV

Подматрачна рамка Trioflex NV

Рамката е изработена от 42 букови ламели от листова дървесина, покрита със сребристо фолио. Ламелите са фиксирани за рамката с гъвкави гумени държачи. Рамката са подсилена с колан за по-добро разпределение на тежестта. Механизъм за регулиране на твърдостта по средата на рамката. Големият брой ламели осигурява по-добра упора и поддръжка.

Подматрачна рамка Trioflex NV

Подматрачна рамка Duoflex KF basic 

Рамката е изработена от 28 букови ламели от листова дървесина, фиксирани за рамката с гъвкави гумени държачи. Рамката са подсилена с колан за по-добро разпределение на тежестта. Механизъм за регулиране на твърдостта по средата на рамката. Механично регулиране на ъгъла на елементите за главата и краката.Подматрачна рамка Trioflex NVПодматрачна рамка Samuraj De Luxe

Рамката е изработена от букови ламели от листова дървесина, фиксирани за рамката с гъвкави гумени държачи. Рамката са подсилена с колан за по-добро разпределение на тежестта. Плавен електрически механизъм контролира ъгъла на елементите за главата и краката. Механизмът има режим „stand by” на захранването, който значително намалява консумацията на ток. Допълнителен механизъм регулира твърдостта по средата на рамката. Samuraj de Luxe се предлага в два варианта: 

- Standard – управление с дистанционно, свързано с кабел към механизма 

- Pilot – управление с безжично дистанционно. Възможност за контролиране чрез таблет или смартфон.

Подматрачна рамка Trioflex NV

Подматрачна рамка Trioflex De Luxe

Рамката е изработена от 42 букови ламели от листова дървесина, покрита със сребристо фолио. Ламелите са фиксирани за рамката с гъвкави тройни гумени държачи. Плавен електрически механизъм контролира ъгъла на елементите за главата и краката. Механизмът има режим „stand by” на захранването, който значително намалява консумацията на ток. Плавен електрически механизъм регулира твърдостта по средата на рамката, както и ъгъла на елементите за главата и краката. Възможност за контролиране чрез таблет или смартфон.