Ъглов диван Belluno

Код на продукта: GC-50-2

Gala Collezione

Belluno е диван, създаден за големи дневни, на които се съсредоточава животът на цялото семейство. Можете да си почивате на него в най-комфортна позиция, да поработите на лаптопа, използвайки подвижната полица или да настаните вашите гости, останали да преспят. Системата BELLUNO е модерна линия модулни меки мебели, която позволява изграждането на разнообразни конфигурации от дивани, комбинирани с ниски допълнителни елементи под формата на подвижни табуретки. Те могат да се използват и за издължаване на седалката. Освен това комплектите могат да бъдат обогатени с подръчно барче или аудио система. Много функционално решение е системата за разтягане на седалките, ъгълът на които може да се регулира плавно - чрез електрически сензори или ръчно. Благодарение на това всеки може да нагласи седалката в най-удобната за него позиция. Разнообразните елементи позволяват създаването на големи модулни системи. На тях ще се намери място за всеки член от семейството и ще се превърнат в централно място на дома.


Предложената цена е за Ъглов диван, изработен в дамаска клас 0.

4,252 лв.

Наличност: Попитайте за срок на доставка

Възможни функции
 • Модулна система
  Модулна система Продуктът е част от модулна система, която може да бъде изпълнена изцяло по Ваш проект или изисквания.
 • Отделение за съхранение
  Отделение за съхранение Възможност за добавяне на ракла за завивки и възглавници.
 • Функция сън
  Функция сън Диванът се разтяга и се превръща в легло. Разтегателният механизъм варира в зависимост от модела.
 • Бар за напитки
  Бар за напитки Възможност за добавяне на допълнително бар отделение с отваряща се част.
 • Подвижни елементи
  Подвижни елементи Регулиращи се облегалки и/или подлакътници, гарантиращи максимален комфорт.
 • Електрически релакс механизъм
  Електрически релакс механизъм Релакс механизмът изисква да бъде включен в мрежата, за да работи.
 • Механичен релакс механизъм
  Механичен релакс механизъм Релакс механизмът се отваря при по-силно облягане. Прибирането става, като седналият човек притисне обратно подпората с крака.
 • Изискуемо отстояние отзад – 5см
  Изискуемо отстояние отзад – 5см Функцията Релакс механизъм изисква минимум 5см отстояние от стена или други обекти, за да може да функционира невъзпрепятствано.
 • Вграден акумулатор
  Вграден акумулатор Меката мебел може да включва собствен акумулатор, елиминирайки нуждата от постоянен достъп до електрическата мрежа.
 • Хромирани крака
  Хромирани крака Стилни метални крака с хромирано покритие.
 • Зиг-заг пружини
  Зиг-заг пружини Зиг-зак технологията на пружините гарантира тяхната дългогодишна издръжливост и надеждност.
 • Избор на конец
  Избор на конец Възможност за избор на конец в тон или в контрастиращ цвят от картел. Комбинирайте цвета на шевовете с декорациите върху или около меката мебел.
 • Избор на тапицерия
  Избор на тапицерия Широк избор на кожи и дамаски. Заповядайте в нашите шоуруми за презентация както на висококачествените видове тапицерия, така и на патентованата AquaClean дамаска.
 • Възможност за комбиниране на цветове и материали
  Възможност за комбиниране на цветове и материали Моделът позволява комбинацията на два или повече цвята, както и смесването на дамаска с кожа.
 • Високо-еластична пяна
  Високо-еластична пяна
Размери

Височина с прибрани подглавници: 78 см

Височина с разгънати подглавници: 97 см

Височина на седалката: 46 см

Височина на краката: 3 см

Ценообразуване

Финалната цена се определя на база избрани характеристики като: тип и клас тапицерия, размери, включени функционалности и екстри.

Страници с допълнителна информация

Финалната стъпка от завършването на мечтания дом е доставката на мебелите и техния монтаж. Esteta Interiori гарантира за качественото изпълнение на сглобките и монтажа на предлаганите от компанията артикули като предлага услугите доставка и монтаж. Консултантите в нашите шоуруми ще обсъдят с Вас мястото и детайлите около доставката, а часа и датата ще бъдат съобразени с Вашия график и желания. Професионалните ни монтажни екипи ще докарат, качат, сглобят и монтират мебелите на място, без да се ангажирате с нищо, свързано с монтаж.


Ценови условия за доставка и монтаж

Транспорт:

За адреси в рамките на градовете София, Пловдив и Бургас: Безплатна доставка до точката на паркиране на автомобила, с който се извършва доставката за суми над 500лв. За суми по-малки от 500лв., стойността на доставката е фиксирана на 20лв.

За адреси извън градовете с шоуруми на Esteta Interiori се начисляват допълнителни транспортни разходи от 1 лв. на километър, вземайки предвид еднопосочното разстояние от най-близкия шоурум. Разстоянието е измерва чрез Google Maps и се закръгля в полза на клиента.

Доставка:

Внасянето на артикулите се таксува на база 1% от стойността на поръчката. Услугата включва разтоварване, пренасяне до жилищната сграда, внасяне, качване с асансьор*, внасяне в жилището, разопаковане и позициониране на мебелите в помещението.

*При качване на мебели по стълби, поради липса на асансьор се начисляват допълнителни 0,3% от общата стойност на договора за всеки следващ етаж.

Esteta Interiori разполага със специализирана техника за преодоляване на стълбища с нестандартен товар. Повече информация можете да намерите тук: Система за пренос на товари

Изключение правят малки продукти като аксесоари, декорации и осветителни тела, чиято доставка не изисква специализиран транспорт или монтаж и могат да бъдат доставени от куриерска служба по избор на клиента или предложена от Esteta Interiori. 

Монтаж:

Монтажът на доставените артикули се изчислява като фиксирани 5% от общата стойност на договора, но не може да бъде сума по-малка от 50 лв.

Монтажът на кухните се изчислява като фиксирани 8% от общата стойност на договора. За монтаж на кухненски мивки и уреди, закупени от друг доставчик, се начисляват по 50лв. на уред.


Стандартни детайли за уточняване, преди доставка и монтаж:

 • Точен адрес за доставка, включително и етаж
 • Условия за паркиране и престой
 • Наличие на асансьор и неговите размери
 • Размери на врати и коридори, водещи до мястото за монтаж*

*При нестандартни архитектурни разпределения и адреси е възможна и направата на предварителен оглед на адреса за доставка. В случай на оглед на локация извън градовете София, Пловдив и Бургас се начисляват стандартните допълнителни транспортни разходи от 1лв. на километър, вземайки предвид еднопосочното разстояние от най-близкия шоурум.

Гаранция:

Стандартна гаранция на всички артикули, предлагани от Esteta Interiori: 24 месеца

Продукти и конструктивни елементи с удължена гаранция:

Кухни, произведени по поръчка от Esteta Kitchen: 60 месеца

Конструкция от масивна дървесина на диваните от Gala Collezione: 120 месеца


Всички суми са с включен ДДС

Свързани продукти