Ъглов диван Belluno

Код на продукта: GC-50-2

Gala Collezione
Модерно предложение от Gala Collezione. Всички меки мебели от марката могат да бъдат произведени в над 1000 цвята текстилна или кожена тапицерия. Разгледайте мостри на дамаските и дървесните текстури в нашите шоуруми.
Всички модели ъглови дивани могат да бъдат произведени огледално.
Цвета и материала на снимките може да не отговаря на посочената цена. Предложената цена е за базов модел, изработен в текстилна тапицерия, клас А1- модел Belluno

5,941 лв.

Наличност: Попитайте за наличност и срок на доставка

Размери

Височина с прибрани подглавници: 78 см

Височина с разгънати подглавници: 97 см

Височина на седалката: 46 см

Височина на краката: 3 см

Описание

Модулна система Belluno се характеризира със стилната си визия и неповторима функционалност. Различните ѝ по размер и функции модули, изграждат разнообразни композиции, които ще отговарят и на най-високите изисквания. Всички облегалки за глава на Belluno разполагат с по шест степенни, за да осигурят най-добрата възможна опора. Благодарение на универсалния си дизайн, диваните от серията се вписват безпроблемно както в класически, така в модерен интериор. С големите си подлакътници, диваните от модулна серия Belluno са създадени за големи всекидневни, където да бъдат центъра на оживлението и заобиколени от цялото семейство. Преценете сами за себе си коя от многобройните функции е най-важна за вас и я добавете към дивана си. За любителите на качествената почивка, предлагаме включването на релакс механизъм на избрани седящи места. Комбинирайте с подвижна масичка за лаптоп, за да може да смесите полезното с приятното. Разбира се, всички дивани могат да включват функция сън, но защо да не добавите и ракла за завивки? Колекцията включва голяма табуретка, която може да се прикачи към дивана, превръщайки я в подвижна лежанка или пълноправно място за сядане. Табуретката може да включва отделение за съхранение. Ако нямате нужда от допълнително място за съхранение в подлакътника или подвижна масичка, обмислете добавянето на удобен бар с поставки за чаши и отделение за съхранение на бутилки.

Възможни функции
 • Модулна система
  Модулна система Продуктът е част от модулна система, която може да бъде изпълнена изцяло по Ваш проект или изисквания.
 • Отделение за съхранение
  Отделение за съхранение Възможност за добавяне на ракла за завивки и възглавници.
 • Функция сън
  Функция сън Диванът се разтяга и се превръща в легло. Разтегателният механизъм варира в зависимост от модела.
 • Бар за напитки
  Бар за напитки Възможност за добавяне на допълнително бар отделение с отваряща се част.
 • Подвижни елементи
  Подвижни елементи Регулиращи се облегалки и/или подлакътници, гарантиращи максимален комфорт.
 • Електрически релакс механизъм
  Електрически релакс механизъм Релакс механизмът изисква да бъде включен в мрежата, за да работи.
 • Механичен релакс механизъм
  Механичен релакс механизъм Релакс механизмът се отваря при по-силно облягане. Прибирането става, като седналият човек притисне обратно подпората с крака.
 • Изискуемо отстояние отзад – 5см
  Изискуемо отстояние отзад – 5см Функцията Релакс механизъм изисква минимум 5см отстояние от стена или други обекти, за да може да функционира невъзпрепятствано.
 • Вграден акумулатор
  Вграден акумулатор Меката мебел може да включва собствен акумулатор, елиминирайки нуждата от постоянен достъп до електрическата мрежа.
 • Хромирани крака
  Хромирани крака Стилни метални крака с хромирано покритие.
 • Зиг-заг пружини
  Зиг-заг пружини Зиг-зак технологията на пружините гарантира тяхната дългогодишна издръжливост и надеждност.
 • Избор на конец
  Избор на конец Възможност за избор на конец в тон или в контрастиращ цвят от картел. Комбинирайте цвета на шевовете с декорациите върху или около меката мебел.
 • Избор на тапицерия
  Избор на тапицерия Широк избор на кожи и дамаски. Заповядайте в нашите шоуруми за презентация както на висококачествените видове тапицерия, така и на патентованата AquaClean дамаска.
 • Възможност за комбиниране на цветове и материали
  Възможност за комбиниране на цветове и материали Моделът позволява комбинацията на два или повече цвята, както и смесването на дамаска с кожа.
 • Високо-еластична пяна
  Високо-еластична пяна
Ценообразуване

Финалната цена се определя на база избрани характеристики като: тип и клас тапицерия, размери, включени функционалности и екстри.

Страници с допълнителна информация

Моля запознайте са с условията за изпращане, обработване и финализиране на онлайн поръчка през сайта на www.esteta.bg преди да направите поръчката.

Заплащане на онлайн поръчки

През онлайн платформата на Esteta Interiori всеки клиент може да направи онлайн поръчка, като добави желаните продукти в Количката. Поръчки се потвърждават и обработват след изпращане на имейл или телефонно обаждане от нашия екип. Поръчки се обработват от понеделник до петък с изключение на национални празници.

 Заплащането на поръчките става по един от следните начини: 

 1. С банков превод – изпращане на проформа фактура/ банкова сметка на посочения имейл адрес след изпратено потвърждение и срок на доставка
 2. С дебитна/кредитна карта  - плащане през платформа Борика. Обработват се поръчки само с успешно направено плащане
 3. С „Наложен платеж“ – възможна опция само, когато поръчаната стока е налична в централен склад и се изпраща с куриерска фирма. Сумата за доставка се калкулира спрямо тарифите на избрания куриер и се заплаща от клиента, независимо от стойността на поръчката.

* Спрямо отбелязания начин на плащане, поръчката автоматично се насочва за обработка и доставка.

Всяка група продукти има различен срок на доставка до централен склад София. Конкретният срок на доставка, изпратен и потвърден в имейл съобщение, влиза в сила след отразено 50% авансово плащане или 100% плащане в банковата сметка на ПРОДАВАЧА. 

При заплатено капаро и задвижена поръчка, стойността, представляваща 50% от поръчката, не се връща, ако КУПУВАЧЪТ се откаже от покупка по причини, различни от невъзможност на ПРОДАВАЧА да спази срока, като в този случай стойността от 50% от настоящия Договор представлява неустойка в полза на ПРОДАВАЧА за неизпълнението на поръчката от страна на КУПУВАЧА.

Мострените продукти не се изпращат по куриер, а се взимат директно от съответния шоурум, за да може внимателно да се огледа артикула на място.

Не се обработват поръчки, по които няма направено плащане в рамките на 3 работни дни.


Онлайн поръчки на неналични стоки: 

Очаквайте имейл потвърждение, в който ще Ви информираме какъв е срокът на доставка на артикулите. За всички неналични стоки изискваме 50% капаро, за да задвижим поръчката, което се заплаща по банков път или с карта, ако сте направили поръчка със 100% картово плащане.

При избор "Наложен платеж" доплащането и получаването се извършва с куриер, затова моля добавете точния адрес за доставка. Работим със Спиди и Еконт, може да посочите техен офис за получаване. 

Онлайн поръчки се получават само от централен склад София, където се разтоварва стоката. Получава се стока, която предварително е доплатена по банков път на 100%. 

За други градове работим директно с куриери. НЕ пренасочваме поръчки към другите складови бази за получаване. - Това важи за онлайн поръчки. Поръчка във физически магазин се разпределя по индивидуален начин и срок. 


Стандартни срокове на доставка:

 • Мека мебел Гала Колекционе Полша – 60 работни дни;
 • Корпусна мебел, трапезни маси, трапезни столове, тапицирани легла – 45 - 50 работни дни;
 • Осветителни тела – 30 работни дни след потвърдена наличност;
 • Италиански мебели – срокът варира спрямо производителя.


Транспорт:

Доставка, разтоварване и пренасяне до входа на жилищната сграда – 1% от стойността на Договора, но не по-малко от 50лв.

Транспортът се насрочва спрямо натовареността на графика за доставки и само след постъпило 100% плащане по договора. 

Онлайн поръчки за осветителни тела се извършват с куриер, като услугата се калкулира спрямо техните тарифи.

При избиране на "Наложен платеж" стоката се изпраща с куриер - цената за доставка се калкулира спрямо тарифата на куриерските фирми и се заплаща от клиента, независимо от стойността на поръчката. 

Стоки със срок на доставка се разтоварват в централен склад София, откъдето се изпращат с куриер към адреси извън София. Онлайн поръчки НЕ се получават от физически шоуруми. 

 За транспорт извън градове София, Пловдив и Бургас се начислява 1,50 лв. с ДДС на км. еднопосочно и разтоварване и пренасяне до входа на жилищната сграда – 1% от стойността на Договора, но не по-малко от 50лв. или внасяне – 1,5% от стойността на Договора, но не по-малко от 50лв.

Допълнителни услуги до посочен адрес от КЛИЕНТА се извършват в предварително уговорен ден от двете страни, съобразен със свободните дати и часове в графика на ПРОДАВАЧA във времето между 10:00 и 17:00 часа от понеделник до петък. Изискване за записване в графика: отразено доплащане в банковата сметка на ПРОДАВАЧА.

Ако КЛИЕНТЪТ не желае да ползва от допълнителни услуги, то той получава поръчаните артикули единствено от складовата база на ПРОДАВАЧА в градове София, Пловдив, Бургас от понеделник до петък, след предварително уведомяване. Трябва да бъде отразено доплащането по Договора и да се представи екземпляр от Фактура при издаване на поръчката. Стока не се издава в шоуруми на Гала Колекционе в София, Пловдив и Бургас.  

Мострени артикули не се изпращат по куриер, а се предават лично в шоурума, в който се намират.


Внасяне и качване:

Доставка и внасяне – 1,5% от стойността на Договора, но не по-малко от 50лв. (услугата включва – разтоварване от буса, пренасяне до жилищната сграда, внасяне в сграда, качване с асансьор /при наличие на подходящ такъв/, внасяне в жилище, разопаковане и позициониране на мебелите в помещението).

При качване на мебели на ръка по стълби, поради лисващ или неподходящ асансьор  се начисляват допълнителни 1,00% от общата стойност на договора за всеки следващ етаж.

За осъществяване на доставка, КЛИЕНТЪТ трябва да осигури достъп за спиране на посочения адрес за микробус на ПРОДАВАЧА и възможност за извършване на разтоварни дейности. 

При внасяне и качване КЛИЕНТЪТ е длъжен да осигури безпрепятствено вкарване на мебелите в помещението – минимум 80 см широк отвор на вратите, както и то да бъде годно за експлоатация. КЛИЕНТЪТ трябва да уведоми ПРОДАВАЧА при наличието на препятствия по време на внасянето ( вити или тесни стълби, коридори, площадки – минимум 80см широк отвор, скосявания на тавани и т.н. При наличие на асансьор в сградата, КЛИЕНТЪТ трябва предварително да предостави информация за размерите му с цел преценка на възможността артикулите да бъдат качени в него.

ПРОДАВАЧЪТ няма задължение да изнася кашони и опаковки от посочения адрес за доставка.


Монтаж:

Монтажът на доставените артикули се изчислява като фиксирани 8% от общата стойност на договора, но не може да бъде сума по-малка от 50 лв. Монтаж на трапезни маси и трапезни столове – 5% от стойността, но не по-малка от 50 лв.

Стандартни детайли за уточняване, преди доставка и монтаж:

 • Точен адрес за доставка, включително, етаж
 • Условия за паркиране и престой
 • Наличие на асансьор и неговите размери
 • Размери на врати и коридори, водещи до мястото за монтаж*

* КЛИЕНТЪТ трябва да уведоми ПРОДАВАЧА при наличието на препятствия по време на внасянето ( вити или тесни стълби, коридори, площадки – минимум 80см широк отвор, скосявания на тавани и т.н. При наличие на асансьор в сградата, КЛИЕНТЪТ трябва предварително да предостави информация за размерите му с цел преценка на възможността артикулите да бъдат качени в него.


Получаване от склад: 

КЛИЕНТЪТ има избор да получи лично стоката от склада, в който се намират артикулите, като предварително е заплатил на 100% поръчката. При поръчки получавани от склада, КЛИЕНТЪТ трябва да избере начин на плащане "По банков път" или с "Дебитна/Кредитна карта". Не е възможна опцията "Наложен платеж". Стоката се получава след отразено плащане и след уговорен ден и час, съобразен с работното време на складовете. Осветителни тела в онлайн поръчки се разтоварват в централен склад София и се изпращат с куриер с опция "Преглед" към адреси извън София. НЕ е възможно препращане към склад в Пловдив и Бургас за лично получаване. 

НЕ е възможно получаване на стока от шоуруми София, Пловдив, Бургас.


Връщане на поръчка: 

КЛИЕНТЪТ има право да върне обратно поръчка направена през сайта esteta.bg в рамките на 14 (четиринадесет) дни без да посочва конкретна причина. Приемат се само върнати артикули, който не са били монтирани и са със запазен търговски вид. ПРОДАВАЧЪТ запазва правото да не приема върната поръчка, която не отговаря на посочените условия. Преди връщане на поръчката КЛИЕНТЪТ трябва да изпрати имейл на office@esteta.bg, да изпрати номер на поръчка, IBAN сметка, по която трябва да се върне направеното плащане и ще получи информация на кой адрес трябва да върне лично или изпрати с куриер за негова сметка. Сумите се възстановяват в рамките на 14 (четиринадесет) дни след получаване на поръчката обратно. Не се приема връщането да артикулите, изработени по индивидуална поръчка на клиента.


Гаранция:

Стандартна законова гаранция на всички артикули, предлагани от Esteta Interiori е 24 (двадесет и четири) месеца.

Гаранцията за повреди или дефекти на артикулите, в следствие на неправилно извършени монтаж, внасяне, качване или експлоатация от КУПУВАЧА и не установени пред представител на ПРОДАВАЧА, отпада.

Цветовете на продуктите, показани на esteta.bg могат да се различават от реалните, в зависимост настройките на различните видове екрани.

Изображенията на артикулите са предоставени директно от производителите и ПРОДАВАЧЪТ не носи отговорност за несъответствия между реалния артикул и продуктовите му снимки.

Всички суми са с включен ДДС.


Свързани продукти