Тапицирани легла: Изработка

Тапицирани легла: Изработка

Партньорите на Esteta Interiori имат над 30 години опит в разработката и производството на матраци и легла. Основен фокус в проектирането и дизайнът на предлаганите модели са комфортът и стилната визия на крайния продукт. Всички легла и елементи по тях се правят по поръчка, а размерите им могат да бъдат зададени така, че най-точно да завършат визията на мечтаната спалня. Обединявайки производството на корпусите и подматрачните рамки с матраците, нашите партньори елиминират възможността от несъответстващи размери и несъвместими компоненти. 


Тапицирани легла

Продуктовото портфолио включва голямо разнообразие от предложения за тапицирани спални, включващо както класически, така и модерни модели. Тапицираните спални придават характер и завършен вид на помещението. Широката гама кожени и текстилни тапицерии предоставят възможността да комбинирате стила и материалите на леглото с останалите мебели в спалнята си. Масивната конструкция гарантира дълготрайна употреба и устойчивост на спалнята. Някои модели могат да бъдат изработени с ракла или отделение за съхранение на завивки. 

Дизайнът на леглата в тази категория позволява комбиниране с всякакъв стил обзавеждане, но препоръчваме комбинация със скандинавски, традиционен или минималистичен стил. 


Дървени легла

Дървените легла са синоним на класическа елегантност и стил. Изработени от масивна дървесина или фурнировани плоскости, леглата се предлагат в няколко цвята: черен, бял, бук, клен или дъб сонома. Широката гама от предложения гарантира, че при нас ще намерите леглото, което най-точно ще пасне на Вашата спалня. Ако желаете, леглото може да бъде изработено с ракла или отделение за съхранение на завивки. Всички легла, подматрачни рамки и матраци се изработват според Вашите изисквания.

Модерните модели дървени легла се характеризират с изключително качество и дизайн. Универсалният им характер им позволява да се комбинират с почти всички стилове обзавеждане, но препоръчваме да се комбинират със скандинавски, класически или модерни интериори. 


Основни стъпки при избор на мечтаната спалня:

Стъпка 1: Избор на корпус

Стъпка 1: Избор на корпус

Стъпка 2: Избор на тапицерия

Стъпка 2: Избор на тапицерия

Стъпка 3: Избор на подматрачна рамка

Стъпка 3: Избор на подматрачна рамка

Стъпка 4: Избор на матрак

Стъпка 4: Избор на матрак

Габаритни размери: 

Габаритни размери     Габаритни размери

За габаритни размери на леглото, добавете Х за ширина, според избрания матрак, както е указано на графиката. Крайните размери на продукта могат да варират с +/- 2 см, поради разнообразието от възможните материали за тапициране и специфичните им методи на изработка. Някои модели могат да варират и в дължина. Съответните сантиметри за добавяне към габаритни размери са изписани в продуктовите им страници.


Ценообразуване:

Финалната цена се определя на база избраните от Вас характеристики:

Тип корпус

Моделът на корпусът и крайните размери на спалнята играят важна роля в оформянето на останалите елементи от поръчката. Спалня, произведена в размери, различни от стандартизираните за съответния модел би изисквала нестандартни подматрачна рамка и матрак.

Тип подматрачна рамка

Отделните модели подматрачни рамки предлагат различна упора и ниво на комфорт, породени от различната им конструкция и включени екстри. Всички подматрачни рамки модели включват форма за регулиране на твърдостта, била тя механична или електрическа.

Функционалности на корпуса

В зависимост от избрания модел, спалнята може да бъде изработена с ракла, отделение за съхранение на завивки или LED осветление от таблата.

Функционалности на рамката

По желание на клиента, регулируемите подматрачни рамки могат да бъдат оборудвани с дистанционно управление или да се управляват от телефон.

Избрани материали

Препоръчваме съчетаване на материалите за изработка на леглото с останалите мебели в спалнята. Широката гама от кожени и текстилни дамаски, в комбинация с възможните материали за крака и табли на леглата гарантира уникалността на Вашата спалня.

Модел матрак

Изборът на матрак е изключително важно решение, за което препоръчваме да се обърнете към консултантите в нашите шоуруми.  Добре подбраният матрак гарантира здравословен сън и отпочиналост на сутринта.